Vídeo: Destrossa el seu cotxe després de ser multat en València

El vehicle estava aparcat en una zona per a vianants, no tenia passada la ITV i el nom del titular no corresponia amb el del conductor
El conductor va començar a destrossar el cotxe | Twitter

Un home ha destrossat el seu propi cotxe, després d'haver sigut multat en el barri de Natzaret, en València. Pel que pareix, un agent de la Policia Local va vore un cotxe aparcat en una zona per a vianants este passat divendres i va procedir a posar-li una multa.

Tal com informa 'Las Provincias', el cotxe es trobava aparcat entre els carrers de Castell de Pop i el de Dalt de la Mar quan l'agent li va posar la multa i el conductor va intentar que se la retirara en donar-se compte. Tot i això, el Policia es va negar a retirar-li la multa i va haver de demanar reforçaments per l'agressivitat del propietari del cotxe.

Donat que el propietari del cotxe no disminuïa la seua agressivitat, l'agent li va demanar la documentació del vehicle, cosa que va provocar que li posara una altra multa. El cotxe no tenia passada la ITV i, a més, el nom del titular del vehicle no corresponia amb el del conductor. Pel que pareix, el nom encara no s'havia canviat després d'una compravenda.

Una volta ja havien arribat més agents, el conductor va començar a pegar-li colps al cotxe, intentant destrossar-lo. Fins i tot, va arrancar la ràdio. El seu germà intentava calmar-lo mentres li deia a la gent que parava a vore l'espectacle que se n'anara d'allà.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atraca una gasolinera d'Orihuela amb un ganivet de grans dimensions" "Intenta matar al seu home en Alacant cremant el matalàs mentres dormia"