Violeta es mostra gelosa davant la nova parella del seu ex Julen

La concursant valenciana de 'Supervivientes' li va recriminar a l'exnóvio que anara de màrtir després de deixar la relació
Violeta Magriñán es va mostrar gelosa de la nova relació de Julen | Cuatro

 

La relació entre Violeta Magriñán i Julen es va acabar fa unes setmanes després que la de la Vall d'Uixó decidira començar una aventura amb Fabio durant la seua estada en 'Supervivientes'. Des d'aquell moment, Magriñán ha manifestat en diferents ocasions sentir-se espentada en poder intentar tindre una relació seriosa amb el que encara és concursant en Hondures, deixant d'eixa manera totalment en el passat el seu amor amb Julen.

Judith, la nova parella de Julen

Però ara és Julen qui també ha refet la seua vida i ha volgut proclamar-ho als quatre vents des del plató de 'MYHYV'. En eixe sentit, Julen es va presentar amb Judith, la seua nova parella amb la que assegura que vol anar a poc a poc. Durant la presentació, una Violeta rabiosa es trobava assentada en el públic i, segons la seua cara i les seues paraules, pareix que no estava massa contenta.

Deixant de banda l'expressió de pocs amics de la valenciana, la presentadora Toñi Moreno li va dir a Julen amb un evident toc d'humor que: «Tens fama de ser molt bo en... Matemàtiques». Sense perdre ni un segon, Magriñán va respondre a la presentadora diguent-li: «Eixa fama li la vaig posar jo, perquè la nostra relació era molt especial».

Julen va presentar en públic a la seua nova parella, Judith | Cuatro

La reacció de Violeta

Davant de la reacció de la vallera, Nagore Robles, assessora de l'amor del programa no va dubtar en preguntar-li si estava gelosa per la nova situació sentimental de Julen. Sense pensar-s'ho dos voltes, l'exconcursant de 'Supervivientes' va dir que: «No. Només que vages de màrtir, perquè igual amb esta xica no ho has fet; però amb altres, sí». 

A banda de què s'acabara ací la discussió, Violeta també va voler ficar cullerada quan Robles va preguntar a la nova parella si havia faltat lloc en la cita que havien tingut en un cotxe. «Això de l'espai és una tonteria, perquè, fins i tot en un moment, es poden fer moltes coses», va dir la valenciana fent referència a l'acte sexual que va protagonitzar en 'Supervivientes' amb Fabio. Caldrà vore si Julen i Judith consoliden la seua relació i si la valenciana perd els nervis en presenciar-ho.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CASTELLÓ: 2 ferits, de 43 i 47, per una explosió en el Grau" "ALACANT: Hospitalitzat, per cremades, home de 66 anys de Novelda"