Vuité dia de cerca de l'estibador desaparegut en l'accident del Port de Castelló

El pacient ingressat en l'UCI amb pronòstic reservat després de l'accident, es recupera en planta de les lesions

Les labors de cerca de l'estibador desaparegut després de la bolcada el vaixell Nazmiye Ana continuen per vuité dia consecutiu. Una setmana després del succés, els bussos de la Guàrdia Civil, un helicòpter i un robot de salvament marítim continuen buscant al jove desaparegut.

L'accident va ocórrer divendres passat 28 de maig, quan el vaixell va bolcar en el Moll del Centenari del Port de Castelló entorn de les 21.00 de la nit. Tres persones van resultar ferides i van ser rescatades i traslladades al centre hospitalari per a la seua intervenció, i altres dos van desaparéixer.

Respecte a les dos persones desaparegudes, el mariner de 22 anys va ser trobat sense vida hores més tard del succés, i l'estibador continua en parador ignorat.

Així mateix, segons van informar fonts del Departament de Salut de Castelló, el pacient ingressat a l'Hospital General Universitari de Castelló derivat des de l'accident del Port (home, 46 anys), va rebre en la tarda d'ahir l'alta d'UCI i es recupera en planta d'hospitalització, després de romandre des del passat 28 de maig amb pronòstic reservat.

Segons fonts de les autoritats, l'operatiu continuarà fins a localitzar al jove desaparegut i tracten la possibilitat de reflotar el vaixell per a buscar entre els contenidors que transportava.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Apareix un cadàver en la platja de Las Teresitas" "Mor i en la seua esquela avisa dels qui són els únics que poden assistir al seu funeral"