Un xic detingut per amenaçar de mort a un metge de guàrdia en València

L'ara detingut es va mostrar agressiu quan les infermeres li van dir que havia d'esperar
L'agressor va amenaçar en tallar el coll al metge | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un xic de 23 anys com a presumpte autor dels delictes d'amenaces, desordres públics i resistència i desobediència, després d'amenaçar a un metge d'un hospital i alterar el normal funcionament del servici d'Urgències.

Els fets han passat esta matinada de dimecres quan els agents van ser avisats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un hospital de la ciutat, a on, pel que pareix, hi havia un pacient amb una actitud agressiva.

Una volta allí, els policies han observat com el xic donava veus, amb una ferida en la  i escampant sang per parets i corredors. Els agents han sabut que poc abans havia arribat a Urgències amb un tall sagnant a la mà esquerra i va ser atés per les infermeres, que li van netejar i van tapar la ferida, sent informat a continuació que havia d'esperar, ja que hi havia pacients de major gravetat.

Va amenaçar en matar al metge

Va ser en eixe moment quan, pel que pareix, va començar a alçar la veu, queixant-se del tracte rebut, i a llevar-se l'embenatge, omplint la sala d'espera i el corredor de sang.

Els agents van tindre coneixement que les infermeres van haver d'embenar-li fins a tres ocasions, ja que no parava de llevar-se l'embenatge, indicant-li que es calmara i tinguera paciència, sense parar este la seua actitud agressiva, arribant a amenaçar al metge de guàrdia dient-li que li tallaria el coll i que anava esperar-li fora i a matar-lo. 

Este es va mostrar agressiu amb els agents, esguitant-los intencionadament amb la seua sang, pel que va haver de ser immobilitzat pels policies que el van detindre com a presumpte autor dels delictes d'amenaces, desordres públics i resistència i desobediència. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Provoca 4 incendis durant una nit en Sagunt" "Uns jóvens agredixen a una veïna per denunciar el seu botelló en Dénia"