Una xica detinguda per fingir ser advocada i estafar més de 310.000 euros en Orpesa

La detinguda es va reformar sa casa i es va comprar una altra amb els diners de la víctima
Estafa més de 310.000 euros en Orpesa | Agències

Efectius de la Gu√†rdia Civil han detingut a una xica de 33 anys acusada d'estafar m√©s de 310.000 euros en fingir ser advocada en la localitat d'Orpesa, en la comarca de la Plana Alta (Castell√≥), segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

La xica, ve√Įna de Castell√≥ i natural de Tun√≠sia, est√† acusada d'un delicte d'estafa continuada. La denunciant, natural d'Egipte i resident en Orpesa, va con√©ixer a l'arrestada, qui deia ser advocada, per a ajudar-la en els seus tr√†mits burocr√†tics en Espanya, ja que esta desconeixia l'idioma.

Eixa confian√ßa que es va generar entre les dos va fer que la v√≠ctima li donara les contrasenyes dels comptes bancaris, a fi de qu√® la detinguda l'ajudara a fer les gestions pertinents. Per√≤ la detinguda es va aprofitar durant un per√≠ode llarg de temps en qu√® la v√≠ctima estava vivint en Egipte, per a fer durant m√©s d'un any multitud de transfer√®ncies banc√†ries a diferents comptes bancaris de la seua propietat.

Durant este temps, la detinguda va arribar a superar transfer√®ncies de m√©s de 60.000 euros per a pagar, presumptament,  entre altres assumptes, la reforma de sa casa, un local d'hostaleria que regenta i la compra d'una vivenda en Tun√≠sia.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Salven a 2 xiques que anaven la deriva amb un caiac en Moraira" "Difícil rescat de 3 persones perdudes en Alzira"