Una xica detinguda per saltar-se la prohibició d'arrimar-se a caixers automàtics en València

La detinguda ha sigut pillada en una tenda de roba a on havia furtat en diferents ocasions
Tenia prohibit estar a menys de 7 metres d'un caixer | GTRES

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a una xica, d'entre 21 i 35 anys, com a presumpta autora d'un delicte de trencament de mesura cautelar. La detenció s'ha produït després de trobar-se la sospitosa en una zona pròxima a dos caixers automàtics, a pesar de tindre en vigor una prohibició, decretada per un jutjat de València, d'aproximar-se a menys de set metres d'ells o de qualsevol entitat bancària de la ciutat.

Esta detenció s'ha dut a terme en el marc d'un dispositiu policial per a previndre la comissió de furts en el centre de la ciutat. Dos agents de paisà han trobat a la xica prop d'un caixer automàtic, en el carrer de Don Joan d'Àustria, aproximant-se posteriorment a un altre en el carrer de Pasqual i Genís.

Els policies han seguit a la sospitosa, comprovant que esta entrava en comerços de la zona i mantenia una actitud vigilant sobre els clients, observant les pertinences d'ells. Un empleat d'una de les tendes ha reconegut a la xica com la presumpta autora de diferents furts comesos dies arrere en eixe mateix comerç, pel que ha avisat a la Sala 091. En eixe moment, la xica s'ha donat compte que estava sent vigilada pels agents de paisà.

Per tot això, els policies l'han identificat i han comprovat que tenia en vigor una prohibició d'aproximar-se a menys de set metres de qualsevol caixer o entitat bancària de la ciutat, decretada per un Jutjat de València, pel que ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte de trencament de mesura cautelar, en haver-se aproximat a dos caixers automàtics. L'arrestada, amb més de 20 antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Greu ferit en xocar un cotxe i una moto en Elx" "Dos ferits en un accident de trànsit en Rafelbunyol"