Una xica dona a llum a una xiqueta en sa casa en Castelló de la Plana

Les dos estan en bon estat
La xica ha parit en sa casa | Pixabay

Este matí de dimecres, cap a les 08.20 hores, una dona de 40 anys ha donat a llum en sa casa ubicada en la ciutat de Castelló de la Plana a una xiqueta. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha sigut avisat que el cap del bebé ja havia coronat.

Immediatament, el CICU ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). Mentres arribaven els  sanitaris, la dona estava acompanyada i assistida per agents de la Policia Local de la ciutat.

Una volta ha arribat l'equip mèdic del SAMU, la dona havia donat a llum a la xiqueta, pel que els sanitaris han fet una valoració de la mare i de la seua filla, i han fet les mesures de cura postnatal, com donar calor a la bebé i la tècnica de pell amb pell.

Una volta les dos estabilitzades, mare i filla han sigut traslladades fins a l'Hospital General Universitari de Castelló de la Plana, a on ha culminat l'expulsió de la placenta. A hores d'ara, les dos estan ingressades mentres es recuperen.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix i furta a persones enmig del carrer en València" "Pillades 'in fraganti' robant en una casa d'Algemesí pel mètode de la relliscada"