Dos xiques denuncien dos agressions sexuals en el multitudinari festival Arenal Sound de Borriana

Arenal Sound | ep

 

La Guàrdia Civil investiga a dos hòmens per la seua presumpta implicació en diferents agressions sexuals a dos xiques, dins del transcurs del festival Arenal Sound de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa de Castelló. 

Els agents investiguen estos incidents, que van prouirse esta localitat castellonenca, en la que durant tota la setmana s'ha estat celebrant un dels festivals de música més populars de la Comunitat i que congrega a milers de persones de tot el món. 

D'una banda, els efectius policials han detingut a un jove de 25 anys, com a presumpte autor d'una agressió sexual a una xica. La jove que havia denunciat els fets, acusava el xic de tocaments no consentits. 

A pesar de què la xica, ha assegurat que havia quedat amb ell per a trobar-se en l'esdeveniment musical en un dels banys del recinte, en el moment en el que la jove va voler detindre esta trobada, l'altre xic no li va obeir i li va realitzar, suposadament, eixos tocaments. 

D'altra banda, una altra xica de 20 anys, veïna de Borriana, també ha denunciat una agressió sexual i violenta. La jove va ser trobada ensaguinada pel personal de seguretat de l'esdeveniment, i va ser traslladada fins a una ambulància per a rebre tractament mèdic.

Segons la jove, en la matinada del divendres al dissabte, un jove la va agafar per la cintura i li va realitzar tocaments no consentits. Pel seu rebuig, el jove, no major de 30 anys, li va propinar tres colps en la cara.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🚓 ACCIDENT MÚLTIPLE ALACANT: 7 persones involucrades, entre elles 2 xiquets, en un xoc de 3 vehicles en la CV-725" "🚨 VALÈNCIA: Un dels presos més perillosos de Picassent s'atrinxera i ferix 7 funcionaris"