Un xiquet cau a un pou de l'antic poliesportiu del Saler de València

El menor, de 7 anys, s'ha precipitat després de xafar uns deteriorats taulons que cobrien el forat
Un xiquet cau en un forat en València | Pixabay

Este dissabte, 21 de novembre, cap a les 12.00 hores, un xiquet de 7 anys ha hagut de ser rescatat en caure a un pou d'uns tres metres de profunditat, en l'antic poliesportiu del Saler, en València.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', afortunadament, el menor no va patir ferides greus, però la situació d'este forat, sense tapa i només coberta per uns taulons que van cedir pel pes del xiquet, suposen un risc per a tots els xiquets que freqüenten la zona.

L'accident es va produir ahir al migdia quan el menor va arribar al lloc per a donar un passeig amb bici acompanyat dels seus pares i el seu germà. Després d'aparcar amb la seua família, el xiquet de 7 anys va baixar i va començar a córrer per una zona de vegetació sense cuidar que cobria parcialment el forat.

Un pou de tres metres de profunditat

El xiquet va caure a uns tres metres de profunditat. En poc de temps la víctima va començar a ascendir per l'escalinata interna del forat de desaigüe i va eixir amb l'ajuda del seu pare i dos testimonis. El xiquet estava enfangat i molt espantat, però no va patir ferides.

Ara, els veïns critiquen que esta zona al costat de la platja es troba abandonada i plena de fems. Els pares de la víctima han denunciat a la Guàrdia Civil l'absència d'un tancament adequat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Rescat d'un senderista en el paratge de la Murta en Alzira" "Agarren a l'amo de la casa de l'explosió de gas de Torrevieja"