Dos ancians morts i el nét ferit, de 10 anys, en un accident en el Pinós

L'altre conductor també ha sigut traslladat a l'hospital
L'accident ha provocat dos morts i quasi la mort d'un xiquet de 10 anys | La teua ràdio

Este diumenge de vesprada, cap a les 15.10 hores, s'ha produït un accident mortal en el municipi del Pinós, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), segons ha informat 'La teua ràdio'. Pareix ser que hi ha hagut un xoc frontal entre dos cotxes en la confluència entre els carrers de Cànovas del Castillo i el carrer Badén de Rico Lucas, en ple centre urbà del municipi.

Tal com ha avançat 'Información', en el sinistre han mort dos persones, un matrimoni major, que anava acompanyat del seu net, de 10 anys, i que ha acabat ferit. El menut, del qui no se sap fins a quin punt ha resultat ferit de gravetat, ha sigut traslladat a l'Hospital d'Elda. L'altre conductor ha sigut atés per un atac de nervis. Ara per ara, es desconeix la causa de l'accident.

Fins a la zona de l'accident, Emergències de la Generalitat Valenciana ha desplaçat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB). Però l'ancià, de 83 anys, i la seua dona, de 78, han mort en el lloc dels fets. A demés, l'altre conductor, un home de 67 anys, ha sigut traslladat a l'Hospital d'Elda, igual com el menut supervivent. Segons les fonts del Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències, el menor té 11 anys.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una xiqueta de només 8 anys en un accident amb moto d'aigua" "Amenaça de mort per un pot de cervesa en València"