Una xiqueta de 4 anys en estat greu després d'ofegar-se en una piscina privada en els Poblets

La menuda va ser traslladada a l'hospital de Dénia i, després, a un de València amb una UCI mòbil
La xiqueta va ser traslladada a un hospital de València per la seua gravetat | Pixabay

Una xiqueta de 4 anys ha sigut hospitalitzada este dilluns en estat greu després d'ofegar-se en una piscina privada dels Poblets, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). La menuda, de nacionalitat francesa, presentava símptomes d'ofegament.

Segons arreplega 'Información', la menuda va ser traslladada en un primer moment a l'hospital de Dénia per una patrulla policial, però més tard va ser traslladada a un hospital de València en una Unitat de Cures Intensives (UCI) mòbil. A pesar d'això, no es coneixen més detalls sobre el seu estat actual.

Els fets s'han produït cap a les sis de la vesprada d'este dilluns, encara que no es coneix quant de temps va poder estar la menuda ofegant-se. Un veí anglés va ser el primer que li va fer maniobres de reanimació, amb les que continuaren els agents de la patrulla de la Policia Local que arribà fins al lloc.

Van ser els agents els que van conseguir les constants vitals de la xiqueta fins que van conseguir que vomitara tota l'aigua que havia tragat. Després d'això, els mateixos agents la van traslladar a l'hospital.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Guàrdia Civil sospita que l'incendi de la Vall de Gallinera fou provocat" "Desallotjat un pub d'Alacant amb més de 50 persones ballant sense mascareta"