Una xiqueta de 15 mesos a punt de morir ofegada amb una pastilla de la seua iaia en Alzira

El bebé es trobava molt pàl·lid, amb respiració pausada i tirant espuma per la boca
Una pastilla en una imatge d'arxiu | Cedida

Agents de la Policia Nacional van salvar la vida en Alzira, en la comarca de la Ribera Alta (València), a un bebé de 15 mesos que es trobava molt pàl·lid, amb respiració pausada i tirant espuma per la boca després de patir un ofegament, pel que pareix, amb una pastilla de la seua iaia.

Segons ha informat fonts policials, els agents van traslladar urgentment al bebé a l'hospital, on els servicis sanitaris es van fer càrrec i va poder recobrar la normalitat en la respiració i tonalitat natural de la pell. La pastilla ingerida no va resultar ser nociva per a la salut del menor però sí que va poder ser el factor causant de l'ofegament.

Els fets van ocórrer en la vesprada del 21 de desembre, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van observar com un cotxe circulava a gran velocitat, amb els quatre intermitents posats, i esquivava a la resta de vehicles, per la qual cosa li van donar l'alt.

  

Del vehicle es va baixar un home molt nerviós que va explicar als policies que l'ajudaren i li acompanyaren, ja que la seua neboda s'estava ofegant. Els agents li van obrir pas amb els senyals acústics i lluminosos enceses, a causa de la densitat de trànsit que hi havia en eixos moments.

Ja en el lloc dels fets, els agents van observar a dos dones que s'acostaven corrent i plorant amb un bebé en braços. Els policies van traslladar al bebé, a la mare i a la iaia en el cotxe policial fins a l'hospital. Durant el trajecte, els van explicar que podria haver ingerit alguna pastilla d'un pot que havia agafat a la seua iaia. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una kamikaze conduix borratxo per València i xoca amb diversos vehicles" "Tira en terra a una dona mentres passejava i li furta el bolso en Torrevieja"