Sorpresos quatre xiquets que disparaven pistoles de balins a cotxes i vianants

Segons van assenyalar els implicats, les armes li les havien venudes en un establiment del seu barri

Agents de la Policia Municipal de Valladolid van sorprendre quatre xiquets, d'entre 8 i 11 anys, que disparaven pistoles de balins cap als cotxes que circulaven per l'avinguda de Segòvia i també cap a algun vianant, per la qual cosa es van alçar actes de denúncia al pare d'un d'ells i a la mare i tia d'altres dos.


Segons han informat a Europa Press fonts de la Policia Municipal, l uns fets es van produir entorn de les 17.30 hores d'este dilluns, quan es va rebre un avís que hi havia uns xiquets que disparaven balins cap als cotxes que circulaven per l'avinguda de Segòvia, en el barri de les Delícies, i cap a alguns vianants.


Es tracta d'armes que repliquen models de pistoles de munició de foc, però que s'utilitzen amb xicotets balins de plàstic.


Es tractava de dos menors nascuts en 2009, un altre de 2010 i un altre de 2013, i en el lloc es van personar el pare d'un d'ells i la mare d'un altre, que a més és tia d'un tercer.

Així, es van alçar dos actes per infracció de la Llei orgànica de protecció de la Seguretat Ciutadana en portar armes prohibides amb qualsevol intenció.


Segons van assenyalar els implicats, les armes li les havien venudes en un establiment del seu barri.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ratifiquen l'ordre d'allunyament imposada a 'El Cigala' cap a la seua exparella" "La jutgessa declara en 'risc extrem' a la dona del Poli Díaz"