Xoquen dos motos i s'emporten per davant a un grup de ciclistes a Aspe

6 persones han resultat ferides

L'actualitat torna a fer-se ressò d'un accident de trànsit amb ciclistes implicats i ferits a la Comunitat Valenciana. Esta vegada, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap víctima mortal, però la fatalitat ha estat present a l'N-325, al seu pas per Aspe, a Alacant.

Allí, el xoc entre dos motos va provocar que una d'estes, de gran cilindrada, eixira despedida i atropellara a cinc ciclistes d'un gran grup que circulava en eixos moments per la carretera. Els ciclistes van resultar ferits lleus i un d'ells va tindre que passar la nit en l'Hospital General d'Elx. Segons Información, el motorista també va ser atés en eixe centre.

Un dels ciclistes, de fet, és l'empresari i exconseller de l'Elx CF Francisco Sánchez. Segons les paraules d'este al citat mitjà, els ciclistes anaven en fila sense interrompre el pas i van ser les motocicletes les que van cometre una imprudència en anar a més velocitat de la permesa.

Discussió amb els ciclistes

Tot i que la Guàrdia Civil, que es va desplaçar al lloc de l'accident amb tres ambulàncies del SAMU, assegura que els implicats estan identificats, testimonis mantenen que l'altre motorista va discutir amb els ciclistes i se'n va anar, encara que la matrícula està identificada.

Un dels ciclistes va haver de ser ingressat perquè a causa de l'impacte se li va trencar el casc i va quedar inconscient durant uns minuts. El grup, d'uns 20 ciclistes, pertanyia al grup La Grupeta d'Orihuela. Les mostres de solidaritat i ànim per part d'altres companys no s'han fet esperar a les xarxes socials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DESAPARICIÓ: 4 anys sense saber res d'esta xiqueta de la Comunitat" "INDIGNANT: Pintades nazis en un ajuntament valencià"