Ágatha Ruiz de la Prada parla sobre la seua ruptura amb Luis Gasset: en Sábado Deluxe

Agatha Ruiz de la Prada s'ha sentat en el plató de "Sálvame Deluxe" dies després de separar-se de Luís Gasset després d'un any de ser parella i a posteriori a Samira li agafa un atac d'ansietat

Una nit més, "Sábado Deluxe" ha arrasat i és que este programa de Telecinco sempre ens sorprén. En esta ocasió, Ágatha Ruiz de la Prada ha acudit al plató del programa presentat per María Patiño per a aclarir la seua ruptura amb Luis Gasset i comentar l'aparició de Lusimi, 'El ferroveller', al costat de Samira Jalil en una correguda de toros.

Dos homes que han marcat la vida d'Agatha Ruiz de la PradaLa coneguda dissenyadora ha parlat dels dos homes que han marcat la seua vida des que es divorciés de Pedro J. Ramírez: Luis Gasset i Luis Miguel Rodríguez al que ha assegurat que es porta d'allò més bé en els dos. A més, sense pèls en la llengua, també ha opinat de Samira Jalil. Ágatha Ruiz de la Prada ha assegurat que Samira és "tremebunda" i no entén el motiu pel qual va ser amb Luismi a la plaça de toros si no li coneixia.

En començar el programa, la dissenyadora ha parlat de la seua ruptura amb Gasset, l'atractiu executiu amb el qual ha estat eixit un any: "Ha estat meravellós, ha estat un somni d'home, la pera, un luxe total", ha dit Ágatha, que s'ha desfet en afalacs feia la seua exparella. No obstant això, ha deixat clar que no tornaria amb ell.

La dissenyadora ha confessat els motius de la ruptura: "Són coses subtils, hem estat un any i coses que passen. La nostra relació és genial. Tècnicament he trencat jo, però intel·lectualment ell no estava tot l'enamorat que a mi m'hagués agradat", ha comentat.

"Sempre he tingut parelles més majors, i encara que em porte 7 anys amb ell és com d'una altra generació. Ell ha estat amorós, però jo vull tot, jo necessite més passió. Al principi estava molt divertida, em deien la triomfadora del confinament. Estava com a boja, com si m'hagués tocat la loteria", ha afegit la dissenyadora, que assegura que només pot donar les gràcies a Luis Gasset pel temps que han compartit junts. A més, ha confessat que Tristán i Cósima, estan bastant molestos amb ella per la seua decisió de trencar amb Gasset.

A Samira li agafa un atac d'ansietatPer altra banda, la setmana passada una imatge sorprenia a tots. Luismi 'El ferroveller' i Samira, a la que sembla que després de les declaracions d'Agatha Ruiz en el programa de Telecinco ha tingut un atac d'ansietat en ple directe en el programa "Socialité" amb María Patiño, apareixien junts en una correguda de toros cridant l'atenció dels fotògrafs que s'apostaven en l'entrada de la plaça. "A ell sempre li ha agradat anar als toros amb una senyora al costat i aquí s'ha despistat molt i s'ha anat amb una tremebunda", confessava Ágatha en la seua entrevista prèvia amb el programa.

"Luismi em va cridar primer a mi i em va dir que me n'anés amb ell als toros, li vaig dir que no, i llavors va cridar a Pilar Yuste (exrepresentante de Samira) perquè li donés el telèfon d'esta xica amb la qual havia coincidit una vegada. No em crec que ella anés als toros amb un senyor que no coneix de res sense saber qui és perquè sí", ha comentat.

A més, sense pèls en la llengua, Ágatha ha confessat tot el que pensa de l'exconcursant de la casa forta: "No és molt fina que diguem", ha comentat. "Però no és una cosa dolenta perquè està molt de moda (la ordinariez)" ha delimitat. La dissenyadora opina que s'emporta molt entre els joves el perfil tipus Kim Kardashian: "No hi ha res més ordinari que esta noia i mira com triomfa".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El zasca d'Isabel Pantoja a Kiko Rivera en la gran estrena de 'Top Star'" "Els 'triunfitos' rendiran homenatge pòstum a Àlex Casademunt en un gran concert"