Alba Santana ha complit la promesa que li va fer a Jorge Javier i a 'Sálvame'

La filla de Mila Ximenez, ha volgut intervindre en directe per a donar les gràcies, "A la meua mare li agradaria, perquè d'alguna manera, sent que l'hem compartida"

Alba Santana ha tret forces per a entrar en directe en 'Sálvame' este dijous i ho ha fet amb unes paraules d'amor i gratitud tan generoses que han acabat arrancant les llàgrimes de Jorge Javier Vázquez i la resta de companys de la seua mare, Mila Ximénez.


És difícil assimilar la mort de Mila per als quals la volien i admiraven i la seua filla Alba, la gran feblesa de la periodista, només pot agrair el suport i la calor que està rebent en hores tan tremendes i dures per a ella i la seua família. Ho ha fet amb una promesa inesperada a 'Sálvame'.


Demanava disculpes perquè li tremolava la veu, però volia intervindre en persona per Mila: “A ella li agradaria que personalment us donara les gràcies, gràcies pel dia de hui i per tants anys, per tant d'afecte, pel dia d'ahir i per eixes abraçades, se'm queden gravats”.

Alba Santana ha volgut agrair personalment i en públic a Jorge Javier Vázquez el fet de convertir-se en la seua "altra família" mentre ella i els seus fills viuen a Amsterdam.


"Vull que sapieu quant us volia, quants riures li heu provocat. Encara que es queixara tenia clar que éreu la seua altra família", ha començat dient Alba, que ha afegit: "A partir d'ara quan hi haja una cosa així per a mamà, quan la recordeu, potser m'agafe un vol per a vindre a veure-us. A ella li hauria agradat"."Sempre la portarem en el cor"

 

La filla de Mila Ximénez només té paraules d'afecte per als companys de treball de la seua mare. "Volia dir-vos que sent que, d'alguna manera, l'hem compartida. Jo me la portava a Amsterdam, però a Madrid estava amb vosaltres. Ja això ens uneix, però jo sé que estiga on estiga sempre la portarem en el cor", ha dit Alba amb la veu feta fallida i emocionant a tots amb l'amor de les seues paraules per a la seua mare.


Jorge Javier Vázquez li donava les gràcies perquè ell té la mateixa sensació: “Era la teua mare, tenia passió per tu i ha sigut fonamental per a ella per a anar-se en pau, saber que eres feliç, amb tu no tenia cap preocupació, tenia una tranquil·litat que li feia molt feliç”.

"A la meua mare li agradaria que us donara les gràcies pel dia de hui i per tants anys d'afecte", ha dit la filla de Mila Ximénez en un missatge que ha anat directe al cor de tots i amb una promesa per complir.

Visitar Espanya i 'Sálvame' per a no trencar mai eixa connexió màgica que va saber establir Mila entre la seua família reial i la triada.


Dedicaré la resta de la meua vida a assegurar-me que continue orgullosa de mi

 


Alba assentia i ens contava que, durant tota la seua vida, la gent li ha dit l'orgullosa que la seua mare estava d'ella: “Això m'enorgulleix tant, que haja estat orgullosa de mi… dedicaré la resta de la meua vida a assegurar-me que continue orgullosa”.Als quals la voleu us vull transmetre que es va anar en pau, tranquil·la

 

És cert que davant la malaltia va veure a la seua mare “amb por” i marxava molt malament a Amsterdam: “No saps els vols plorant… en l'avió s'espantaven”. No obstant això, volia transmetre un missatge per a tots: “Va afrontar la mort amb pau i ganes de veure el que venia ara, és el que us vull transmetre als que la voleu, es va anar tranquil·la, en pau i el lloc on estiga és millor tenint-la a ella”.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'emotiu acomiadament a Mila Ximénez de 'Sálvame'" "'Has contat el que t'ha donat la gana': la bronca de Jorge Javier a Anabel Pantoja"