Anabel Pantoja es fa un test d'embaràs en directe en 'Sálvame'

Tot i que ha afirmat que ella i la seua parella no busquen un fill, la col·laboradora ha volgut fer-se'l per curiositat; el resultat no ha estat fiable
Anabel mai s'ha fet un test d'embaràs | TELECINCO

 

Fa pocs dies en ‘Sálvame’ es va viure una vesprada prou curiosa. Arran dels rumors d’un possible embaràs per part de Raquel Bollo, el programa va oferir-li la possibilitat de negar-ho realitzant-se un test d’embaràs en directe. Segons Kiko Hernández, Raquel Bollo hauria revelat la notícia del seu embaràs en l’aniversari d’Irene Rosales, cosa que Raquel contestava que era mentida i que, si ho estiguera, no tindria cap problema en admetre-ho. En eixe moment, li van presentar un test d’embaràs i l’oportunitat de fer-se’l en directe, a la qual cosa ella es va negar: «Que m’haja de sotmetre jo, a això, als meus 43 anys… No ho faré per la credibilitat que tinc i per la meua trajectòria».

 

Anabel es tira a la piscina i es fa el test d'embaràs

Aprofitant el fet i en vore que el predictor es quedaria sense utilitzar, Anabel Pantoja va decidir realitzar-se la prova per curiositat, ja que mai s'havia fet un test d'embaràs, i emfasitzant que ella i la seua parella no estaven buscant un fill en aquells moments. D'eixa manera, Anabel Pantoja es va dirigir acompanyada de Carlota Corredera i Kiko Hernández als lavabos de Telecinco mentres les càmeres els seguien per no perdre’s cap detall de tot el que passava.

 

Kiko Hernández ja començava a especular amb la possibilitat que estiguera embarassada i, per això, no s’aprimava durant la seua dieta del ‘Plan Pantoja’. Per la seua banda, Carlota Corredera l’avisava: «fa quatre anys me’n vaig fer un, i al cap de 9 mesos tenia a la meua filla».

 

Ha sigut un test d'embaràs prou divertit | TELECINCO

 

Finalment, després de beure un bon glop d’aigua i de deixar l’aixeta encesa per a ajudar-la a concentrar-se, Anabel Pantoja es realitzava el seu primer test d’embaràs. Amb tot, la prova no va acabar de funcionar i no va mostrar resultats determinants, ja que Anabel no tenia massa clar a on anava cada cosa ni quants minuts havia d’esperar i, al final, la cosa ha quedat en res.

També et pot interessar...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"POLÈMICA: Un menú català per a fallers en Masterchef fa explotar internet" "Polèmica en 'Pasapalabra' per fer els 'roscos' més fàcils per a un concursant"