L'aplaudit discurs de Jorge Javier contra la brutal agressió homòfoba a Madrid

El presentador ho té molt clar: "Això anirà a més, perquè hem sigut massa tolerants amb els discursos d'odi"
L'aplaudit discurs de Jorge Javier contra la brutal agressió homòfoba a Madrid | Telecinco/Mediaset

Jorge Javier Vázquez ha condemnat este dimarts en 'Sálvame' la brutal agressió homòfoba a un jove a Madrid. Aprofitant el seu altaveu televisiu, el presentador ha llançat un missatge personal amb una crida a tots els líders polítics que està sent àmpliament compartit en xarxes socials.


“Jo vaig arribar a Madrid fa 25 anys. Jure que mai en aquell moment vaig sentir por. Mai. Per a mi va ser arribar a una ciutat on imperava la llibertat, on podia ser feliç, on podia donar curs als meus sentiments”, ha començat dient el rostre de Telecinco.


“Us vull confessar alguna cosa i ho dic de tot cor: crec que eixe Madrid ja no existeix. Crec que si ja no existeix eixe Madrid, entenc que també en moltíssims punts d'Espanya eixa sensació de llibertat d'esta perdent. Comence a viure intranquil en esta ciutat. Per primera vegada en la meua vida no em sent segur a l'hora d'eixir per segons quins llocs, a l'hora que jo vulga anar”, ha afegit.


Jorge Javier Vázquez ha donat un fosc vaticini: “No estem encara en el pitjor moment. Això anirà a més, perquè hem sigut massa tolerants amb els discursos d'odi, massa tolerants. La llavor ja està sembrada, ara està creixent, però encara falta que cresca amb més força. Això no pararà, lamentablement. Encara haurem de parlar de més agressions i a cadascú pitjor, perquè el que busquen estos agressors és major notorietat”.

Com a colofó, ha demanat als polítics que vagen a una i actuen enfront de la violència masclista i homòfoba. “Estem davant un problema gravíssim que s'ha de parar ja. Tots els partits polítics d'este país sense excepció han de posar-se les piles. Maltracten i maten a les dones, maltracten i maten a persones del col·lectiu LGTBI, no conec a cap home al qual se li haja maltractat i matat per ser heterosexual. Estem en un moment molt crític”, ha expressat.


Les seues paraules han trobat eco en Twitter, els usuaris de les quals han aplaudit el seu discurs contra l'homofòbia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez declara contra Antonio David Flores en els jutjats" "MasterChef Celebrity 6 ja té data d'estrena amb un elenc de luxe"