El cabreig de Carmen Borrego per una broma en 'Viva la vida'

La filla de María Teresa Campos ha sigut víctima d'una innocentada
Carmen Borrego en el programa 'Viva la vida' | Telecinco

El vídeo de Carmen Borrego rebent un pastís en la cara per part del pallasso de 'Gran Hermano' ha sigut, sense dubte, un dels moments més recordats de la seua trajectòria televisiva. Però ara arriba un nou vídeo viral de la filla menuda de María Teresa Campos i que té pinta de què seguirà tenint recorregut en les xarxes socials durant uns quants dies.

Els fets van passar en el programa d'este dissabte de 'Viva la vida' de Telecinco, que celebraven el dia dels innocents amb bromes que havien gastat al seu equip de col·laboradors, entre ells Carmen Borrego.

La innocentada, que tenia com a còmplice al periodista Luis Rollán, tenia lloc dins del cotxe que els havia de portar fins als estudis de Telecinco, a on s'havia de fer el programa a on acostuma a participar cada cap de setmana. En un moment donat, el conductor els comenta que han de parar-se un moment en una gasolinera i és en eixe moment quan es viu un autèntic moment de pànic.

Carmen Borrego embogix

El xofer abandona el cotxe i és en eixe moment quan es puja al vehicle un fan de la col·laboradora, que decidix tancar els pestells de seguretats i segrestar als dos col·laboradors, demanant-los que els acompanye fins a sa casa per a fer-se una fotografia amb la seua parella.

En este moment Carmen Borrego embogix i demana que la deixe eixir, fent sonar el clàxon del cotxe i intentant traure-li les claus a l'individu. Entre crits i moments de nerviosisme, la innocentada es va fent fins que, finalment, torna el conductor original del vehicle i els rescata. La col·laboradora no es va prendre gens bé la broma i va voler anar-se'n cap a casa, en lloc d'anar cap a les instal·lacions de la cadena.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les dos valencianes que aspiren a entrar en l'Acadèmia d''OT 2020'" "Telecinco posa dia i hora per al debat final de 'GH VIP7'"