María Teresa Campos repta a Bigote Arrocet: Ho tinc tot en el mòbil

La comunicadora es trenca amb Federico Jiménez Losantos davant el repugnant reality de Bigote ArrocetMaría Teresa Campos (80 anys) s'ha convertit en una de les grans protagonistes de l'actualitat després de l'entrada d'Edmundo Arrocet (71) en el nou reality de Mediaset, 'Secret Story: la casa de los secretos', i de les seues primeres declaracions sobre la seua ruptura amb la veterana presentadora quasi dos anys després.

“Ella havia d'haver vingut amb mi al lliurament d'un premi europeu i va haver-hi una discussió. Quan tu estàs amb algú has de ser transparent, i sobretot als nostres anys. No m'agrada barallar. La primera està bé, la segona també, però després de la quarta i la cinquena es converteix en una qüestió que a mi no em va”, va relatar.

“Tot va ser parlat. Quan les coses s'acaben, quan tu et vas de la casa et vas. Si deixe les coses que les tire, que a mi em dona el mateix”, va afegir. A més no va dubtar a reiterar que se sentia molt dolgut perquè mai va deixar a la comunicadora per WhatsApp.

“A partir d'eixa mentida infame s'ha dit de mi tot el que han volgut i més”, va resoldre llavors. “Jo vaig parlar amb ella i li vaig dir que m'anava a anar. Les coses s'acaben i punt. Les coses no són per a res com s'han dit i em fa mal”.

Les declaracions de María Teresa Campos

 

María Teresa Campos ha entrat en directe en ‘Es la Manaña de Federico’ per a respondre a les paraules de Bigote Arrocet en Telecinco i revelar en exclusiva alguns secrets del seu pròxim capítol vital.


Frustrada, però alhora disposada a no donar pàbul a l'humorista xilé, que plena titulars en 'Secret Story' assegurant que va estar amb la periodista per "pena", María Teresa Campos s'ha emocionat conversant amb Federico Jiménez Losantos i la resta dels integrants de la crònica rosa d'esRadio, revelant de pas que "no vol parlar d'esta persona. No tinc res a veure amb ell. I a veure si és possible que es parle d'ell sense parlar de mi".


María Teresa —va voler aclarir en esRadio— va cridar "no per a parlar d'esta persona sinó per a donar-te les gràcies a tu", li va dir a Federico Jiménez Losantos, un dels majors defensors de la presentadora davant la campanya contra ella iniciada pel seudohumorista xilé.

"Qualsevol cosa que esta persona faça és que no em competeix, no té res a veure amb mi. Que li vaja bé, malament... que li vaja com li vaja".


"Jo vull ser com he sigut tota la vida", va dir María Teresa, que no obstant això va respondre a les mentides de Bigote assegurant que guarda el WhatsApp amb el qual l'humorista la va abandonar: "Ho tinc en el telèfon".


I, finalment, ha rigut quan se li va assenyalar que Bigote va dir que va tornar amb ella diverses vegades per "pena". "Si ho diu ell, és veritat, ell no esmente mai. Hem trencat deu vegades, perquè deu vegades", va dir amb ironia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tibant topada entre Terelu Campos i Juanma Castaño" "Alba Carrillo, en problemes després d'eixir a la llum un fosc assumpte familiar"