El canvi radical de la valenciana Violeta Magriñán

Ixen a la llum imàtgens de l'extronista on està completament desconeguda.
Violeta en 'MYHYV' | Cuatro

 

Un canvi completament radical. Ixen a la llum les imàtgens de la valenciana Violeta Magriñán que tant han sorprés a molts dels seus seguidors, després de descobrir la imatge tan desconeguda que tenia abans d'entrar al programa "Mujeres Hombres y Viceversa".

Amb un físic completament desconegut i un rostre diferent, ha quedat clar que l'extronista i actual concursant de "Supervivientes" es va sotmetre a diferents operacions quirúrgiques. 

No obstant, ella sempre ha afirmat i ha sigut sincera amb tots els seus seguidors admitint que s'havia fet algun que altre retoc per a la seua millora física. Però ningú imaginava que estos retocs foren tan grans per a què no quede res d'aquella Violeta.

Ara, com a concursant d'esta última edició de Supervivientes, Violeta s'ha convertit en una de les principals protagonistes del programa. Abans d'açò va destacar en "MYHYV", on poc a poc es va vore com la valenciana despuntava fins arribar a convertir-se en tronista del programa. 

Són molts els moments que s'han viscut amb ella com la seua ruptura amb Julen, després de "MYHYV", o la seua actual relació i la història d'amor que ha compartit amb Fabio en l'illa hondurenya.

Està clar que Violeta sempre ha estat en el punt de mira dels espectadors i, ara, estes fotos que han eixit a la llum, segur que no li fan cap gràcia a la valenciana, degut a la seua constant preocupació pel seu aspecte físic.

Un canvi físic tan gran que molts dels seus seguidors no acaben de creure's que és ella, a l'espera de les reaccions que l'extronista puga fer després d'estes fotografies.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Risto Mejide, explota en el seu pitjor moment en Mediaset: «Una vergonya...»" "L'error fatal que podria acabar amb 'La que se avecina'"