Carmen Borrego a Bigote Arrocet: Ets un desgraciat, em fas fàstic

Bigote Arrocet ha fet unes declaracions sobre la seua relació amb María Teresa Campos que han estat la gota que ha satisfet el got per a les filles de la presentadora. "Diu molt de la mena de persona que és, em fas molt fàstic!", ha cridat Carmen Borrego

Bigote Arrocet que es troba concursant en 'Secret Story' ha continuat parlant de María Teresa Campos, les seues paraules han estat tan dures que Carmen Borrego ja no ha aguantat més i ha explotat com mai l'hem vist en 'Sábado Deluxe'. Jorge Javier Vázquez ha donat un avançament del que està ocorrent en el reality i ha fet arribar a la col·laboradora el que Edmundo ha dit de la seua mare, María Teresa Campos. "Em fas molt fàstic, ets un desgraciat", li ha dit indignada.

La confessió de Bigoti que ha satisfet el got

L'ex de María Teresa Campos, Bigote Arrocet, ha confessat que no era la primera vegada que deixava a María Teresa i que va tornar amb la teua mare per pena", li ha dit Jorge Javier Vázquez. En este moment Carmen Borrego ha esclatat: "Diu molt de la mena de persona que és, amb això ja està dit tot... Amb això se sent orgullós? Doncs a mi em fas molt fàstic".

Carmen Borrego ha estat molt clara i concisa

Carmen Borrego no es podia creure el que Bigote Arrocet ha arribat a dir de la seua mare en 'Secret Story', però les seves últimes declaracions que estava amb la presentadora "per pena" han estat massa per a les Campos. "Per pena o per no tenir una casa a la qual anar-se'n? Per pena o per tenir un cotxe a la porta que el porte a totes parts? Ja començarem a parlar", ha etzibat la germana de Terelu Campos més enfadada que mai.

"Estar amb una persona per pena és de ser molt desgraciat... Però està bé que ho diga perquè així la gent coneix al veritable Edmundo Arrocet. En esta família li hem respectat com no s'ho mereix i la primera que ho ha fet es diu María Teresa Campos. Sembla mentida la poca vergonya que tens...", ha dit Carmen mirant a càmara.

Edmundo Arrocet critica a les Campos en 'Secret Story'

Res més entrar en 'Secret Story', Edmundo Arrocet ha donat la seua versió dels fets i sosté que el que s'ha comptat respecte a la seua ruptura amb María Teresa és mentida i que ella ho sap. Esta versió ha fet desconfiar a Isabel Rábago, però la veritat és que el mateix Edmundo ha deixat anar fins a llàgrimes en parlar del dolor que sent.

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Diego Arrabal es mostra molt dur contra les Campos i ataca a Terelu" "L'escàndol de Clinton i Lewinsky arriba a la televisió"