La casa de Papel torna amb la seua quinta i última temporada

La Casa de Paper: Úrsula Corberó armada fins a les dents en la nova imatge de la temporada 5

Índex Amagar

Una de les sèries més populars de la plataforma Netflix és 'La Casa de Papel' i sens dubte el més esperat és la cinquena i última temporada d'esta famosa sèrie. Per a fer menys llarga l'espera, l'actriu Úrsula Corberó ha compartit una imatge del rodatge en el qual pot observar a Tokio armada fins a les dents i llista per a l'acció. I és que benvolguts fans de la sèrie, els últims episodis apunten a ser els més salvatges de la sèrie de Netflix.

La imatge, en blanc i negre, mostra a Tokio alçant una metralleta, la jove porta amb si un arsenal de bombes a manera d'armilla i una pistola guardada a la cama esquerra. Amb una mirada desafiadora que fa tremolar a qui la veu, el personatge es prepara per a donar molta canya i, com diria Nairobi, 'muntar una jarana'.

La jove actriu deixa ben clar que esta temporada serà tremendament explosiva. "Mare meua, és que fluixejareu amb la cinquena", escriu Úrsula Corberó. Sens dubte, la ficció creada per Álex Pina té l'objectiu d'acomiadar-se en gran. L'atracament al Banc d'Espanya no ha sortit com el Professor i l'equip planejaven i ara tots s'enfronten a una perillosa fugida cap endavant.Encara que poc se sap de la temporada final, més enllà dels fitxatges de Miguel Ángel SilvestrePatrick Criado, si sabem que donarà molt a parlar. Segons va declarar Pina a EW, els últims 10 episodis seran "una autèntica partida d'escacs", en el qual hi haurà "una estratègia de guerra: atacar i contenció".

Benvolguts fans, esteu preparats per a començar esta partida d'escacs?.


La casa de paperLa casa de papel és una sèrie de televisió espanyola creada per Álex Pina i produïda per Atresmedia i posteriorment en Netflix. Protagonitzada per Úrsula Corberó, Itziar Ituño i Álvaro Morte, es va presentar en l'III Festival de Televisió de Primavera a Burgos al març de 2017 1​ i el 2 de maig d'este mateix any es va estrenar en la cadena espanyola Antena 3. Esta cadena va distribuir les dos primeres parts de la sèrie a Espanya abans que Netflix l'adquirís a la fi de 2017, qui la va editar, va reeditar i va distribuir les dos parts per tot el món. La sèrie està inspirada en el protocol de l'atracador de bancs Willie Sutton,2​ qui va concebre més de 100 cops mitjançant disfresses i enganys i sense necessitat de disparar a ningú. Això li va reportar 2 milions en les dècades de 1920-1950.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores trenca a plorar en directe parlant amb Ana Rosa Quintana" "Marta López trenca la seva promesa i declara la guerra a Alexia Rivas: «Covarda»"