Cristina Cifuentes i Lucía Dominguín guanyen la segona edició de 'La última cena'

Les guanyadores competien pel triomf amb dos rostres canònics de Telecinco, Carmen Borrego i Lydia Lozano
Cristina Cifuentes i Lucía Dominguín en 'La última cena' | Telecinco/Mediaset


‘La última cena’, el programa de cuina de Telecinco, va arribar anit a la seua fi, amb una final molt renyida entre Lydia Lozano i Carmen Borrego contra Cristina Cifuentes i Lucía Dominguín, i finalment ha sigut esta última parella la que s'ha alçat amb la victòria.


Amb un 54% dels vots de l'audiència, enfront del 46%, han sigut l'ex política i la germana de Miguel Bosé els qui han aconseguit l'anhelat morter d'or. I és que la parella, que va enlluernar als comensals tant en el seu primer cuinat com en este últim, va aconseguir anteriorment el primer lloc del rànquing de totes les parelles.


D'esta manera, Cifuentes i Dominguín han guanyat els 20.000 euros del premi que han donat a les causes benèfiques que elles han triat: l'expresidenta de la Comunitat de Madrid va triar APRAMP, una associació que rehabiliten dones víctimes de tràfic, mentre que la seua companya donarà la seua part a la doctora Carmen Fons, que ajuda a investigar l'encefalopatia epilèptica KCNQ2 en xiquets.


Anit, es tractava de cuinar un primer (tàrtar amb gelat i fals caviar al gust dels cuiners), un segon (guatla farcida amb guarnició) i unes postres (moixí amb cúpula de xocolate en niu de cotó de sucre) per a la presentadora Paz Padilla, els dos xefs (Miguel Cobo i Begoña Rodrigo) i els convidats.Valoracions Convidats

 

Les valoracions dels comensals presents van acabar per resoldre que tots dos menús eren bons, i tots dos van obtindre un empat de 4 punts. No obstant això, l'audiència des de les seues cases, que era qui tenia l'última paraula, va decidir la victòria de Cristina Cifuentes i Lucía Dominguín.


Karaoke en el plató

 

Passades ja les dos de la matinada del divendres, va arribar el presumpte plat fort de la nit, que es va anunciar com una cosa mai vista en televisió. Com era d'esperar, la realitat no va respondre a l'expectativa. Va ser un karaoke amb temes de Miguel Bosé en el qual van participar les quatre cuineres de la nit.

A la germana del cantant, Lucía, li va correspondre 'Los chicos no lloran' i va demostrar dos coses: que no sap cantar i que no sap la lletra d'eixe clàssic. En això del 'Karaoke Bosé' va sobreeixir Cifuentes: impagable escoltar en la seua boca això de "no té moral i és difícil d'assaciar" de 'Don Diablo'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Revolució en 'Cuatro al día' amb la inesperada arribada de Toñi Moreno" "Carlota Corredera revela si hi haurà reconciliació amb Kiko Matamoros"