Un col·laborador de 'Sálvame' acusat d'apropiar-se una herència que no li pertany

Este testament no recull a qui anirien els seus altres béns i queda per dilucidar si el finat tenia algun fill secret, com ell mateix feia gala entre amics

La gran diversitat de col·laboradors que hi ha en 'Sálvame' ens permet conéixer diàriament noves trames.

Estes ens aporten moltes hores de televisió, encara que a vegades això requerisca posar en grans destrets als tertulians del programa. 'Sálvame' va començar ahir la seua emissió anunciant seriosos problemes per a un dels tertulians.


Paz Padilla advertia que no anava a ser una bona vesprada per a Canales Rivera i la veritat és que no s'equivocava. Fa uns mesos el programa connectava en directe amb el funeral de Riverita, el germà del conegut torero Paquirri. Des d'allí, Canales parlava totalment apesarat per la defunció del seu oncle.


Ja en eixe moment va haver-hi gent que no es va creure les seues llàgrimes i el van veure una miqueta sobreactuat en les seues aparicions televisives.


Encara que sembla indiscutible que l'hereu universal és José Antonio Canales Rivera, hi ha més béns de Riverita que s'han repartit. 

Canales ha comentat en 'Sálvame', que el seu oncle Antonio i la seua mare, Teresa Rivera, no tenen relació des de fa anys: "Es volen, es respecten i es porten bé, però no tenen relació", va argumentar el destre.


Este distanciament podria ser el motiu que l'oncle no estiga d'acord que Canales dispose el que vulga sobre l'herència. També podria estar darrere dels rumors que va ser una prima de Canales, Agustina, qui més a prop va estar de Riverita en els seus últims mesos de vida.

Es repeteix la polèmica per una herència entre els Rivera

 

De fet, va haver-hi una persona que va estar molt prop de Riverita i que va ser molt contundent amb el paper de Canales.


Esta dona i que és periodista i amiga de l'oncle de Canales, afirma que el col·laborador de 'Sálvame' va començar a visitar-lo amb més freqüència quan l'ancià va emmalaltir. Això li va fer pensar que ho feia per a obtindre uns beneficis i que solament podia aconseguir si feia acte de presència.


Pel seu costat, Canales nega que s'acostara per interés al seu oncle i que si li ha quedat una mica d'herència, és solament per la voluntat de Riverita que així ho volia. No obstant això, hui en 'Sálvame' han posat sobre la taula una dada una miqueta sospitosa i que promet llargs minuts de televisió.


El programa podria tindre en el seu poder unes proves que servirien per a demostrar que Canales Rivera hauria intentat condicionar al seu familiar perquè el seu patrimoni recaiguera sobre la seua persona.

Una dada que s'hauria intentat amagar durant molt de temps, però que ara està començant a eixir a la llum.


Durant la vesprada el programa aportarà proves i testimoniatges que serviran per a desemmascarar al vertader Canales i que sempre ha volgut vendre's com un sant. Pel que sembla l'herència ja s'hauria publicat i ara sabent el que ha deixat Riverita és més fàcil saber el paper que ha tingut el rostre de Telecinco.

Qui s'emportarà la resta de l'herència?

 

En tot este serial hi ha un altre nom important: el de Mónica Gavira, cuidadora de Riverita que va acabar convertint-se en la seua 'amiga especial'. Pel que sembla, esta dona no es porta bé amb la germana de Riverita, Teresa, i ambdues han discutit sobre els adorns en la tomba i altres últimes voluntats que el germà de Paquirri va deixar per escrit en el seu testament.


Tampoc inclou este escrit a qui aniria a parar la seua casa de Barbate, una finca de més de 300 metres quadrats i, sens dubte, l'única joia que inclou la seua fortuna.


Riverita, qui va morir a conseqüència d'un càncer el passat 21 de gener, era un home bohemi, seductor i generós. D'aquí ve que en vida acollira fins a tres 'sense sostre' a la seua casa de Barbate.

Amics del primer torero que va tindre la família Rivera han comentat després de la seua pèrdua que Riverita feia gala de tindre fins a 17 fills 'secrets', la qual cosa no s'ha demostrat encara. És una incògnita el motiu pel qual Riverita no va reconéixer legalment a cap dels seus presumptes plançons.

Ni tampoc s'entén que els que tenien coneixement de la identitat del seu pare biològic no hagen emprés accions legals en la seua vida. Canales seria, en cas que els presumptes fills del seu oncle demostraren amb proves d'ADN la seua filiació, un dels més perjudicats per la seua aparició, això és evident.
La unió familiar penja d'un fil i esta herència podria originar nous cismes en el clan Rivera.


Si més no, el paper de Canales és molt curiós, perquè este sempre havia renegat de la seua família torera, als quals a més els atribuiria part del seu fracàs com a torero. Però ara i aprofitant la guerra entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, hauria intentat acostar-se als germans Rivera per a fer pinya amb ells.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Espanya en 'xoc' després de descobrir a la màscara de Papallona" "Jorge Javier Vázquez destapa l'estratègia d'Olga Moreno en 'Supervivientes'"