Hi ha comentaris en els quals s'ha passat de frenada: la reprimenda de Joaquín Prat

Rocío Flores defensa a Olga Moreno: "La motxilla amb la qual s'ha anat esta senyora, no és la mateixa amb la qual em vaig anar jo"
Joaquín Prat, Olga Moreno i Rocío Flores | Telecinco/Mediaset


Els col·laboradors debaten sobre el moment en el qual la dona d'Antonio David, Olga Moreno, decideix parlar dels seus problemes personals amb la resta de companys de l'illa de 'Supervivientes'. La filla de Rocío Carrasco defensa a la parella del seu pare i el col·laborador salta: "És una gran supervivent, una bona companya, però hi ha comentaris que s'ha passat de frenada".

La jove li demana un exemple al seu company, i este li ofereix un: "Per exemple quan va dir: 'em cague en la seua puta mare". La filla d'Antonio David explica: "Jo vaig dir que anava a ser la primera persona que eixa frase no la justificaré".


La jove segueix amb la seua defensa: "Quan jo em vaig anar a 'Supervivientes' tothom em va criticar dient-me que jo anava a fer un concurs parlant...". La col·laboradora afig: "I quan vaig tornar a Espanya va ser segons va vindre l'ona".

El periodista el rebat: "Rocío, però és que tu sí que ho vas fer, Olga no".


La neta de la Jurado exposa als seus companys: "Hi ha una diferència molt clara i és que quan jo em vaig anar a 'Supervivents', tot això no estava...". L'ex concursant de 'Supervivents' aclareix: "Olga s'ha anat al concurs amb tot este renou ací fora".

La filla de Rocío Carrasco confessa: "Jo et puc dir amb certesa que allí les hores són mortes i que el teu cap va a 3000 per hora". I la col·laboradora esclata: "La motxilla amb la qual s'ha anat esta senyora, no és la mateixa amb la qual em vaig anar jo".


Els col·laboradors continuen pensant que la concursant fa malament a parlar de la seua vida personal a l'illa i la filla d'Antonio David contesta: "També cal entendre que en un moment donat explote". La jove detalla: "Jo no l'he sentida parlar mal, en este cas, de la meua àvia". La col·laboradora conclou el seu argument: "Al final està parlant de la seua vida".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La mare de Kiko Jiménez ataca a una col·laboradora de 'Sálvame': Té molt a callar" "Commoció per la mort d'un dels seus protagonistes de Cuéntame cómo pasó"