Dakota, de 'Supervivientes', carrega contra la seua exparella Rubén

Dakota li ha dedicat unes dures paraules a la seua exparella en el seu canal de 'Mtmad'; Rubén li va ser infidel mentres ella estava en Hondures
Dakota li ha dedicat unes dures paraules a la seua exparella en el seu canal de 'Mtmad' | Mtmad

 

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ Dakota està a soles i buscant nova parella. Des que va descobrir que la seua parella li havia sigut infidel mentres ella es trobava en Hondures, Dakota està disposada a trobar de nou l’amor, tal com expressava recentment en el seu canal de Mtmad: «En l’amor no em tanque cap porta. Vullc trobar l’amor de ma vida, ja que eixe no ha sigut, vullc trobar l’amor de ma vida», assegurava.

 

No vol saber res de Rubén

Dakota també ha aprofitat la seua intervenció per a carregar contra el que va ser la seua exparella Rubén: «A eixe mala peça no el vullc vore ni en pintura. És molt mala persona, m'ha fet un mal que al·lucines, t'ho jure. El que m'ha fet, ho ha de pagar. (...) No vullc saber res d'ell. Només vullc recuperar la meua gossa i s’ha acabat. Jo me’n vaig a conéixer a una altra persona, no passa res. I com més persones coneguem, millor, més ventall d’oportunitats, i això està molt bé», ha confessat l’exconcursant de ‘Supervivientes’.

 

Dakota, oberta a trobar l'amor | Telecinco

 

A més a més, Dakota ha aprofitat la seua intervenció per a fer un missatge a possibles pretendents, i afirmar que no descarta participar en algun ‘dating show’ com ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’: «Els qui m’esteu parlant per Instagram, que sapigueu que vos llig i esteu molt bons tots. El meu Rubén estava molt bo i el meu anterior ex, també. El xic ha d’estar molt bé, a mi m’agraden alts, grans, que siga apanyat i millor persona».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😂 INCÒMODE: Lidia Torrent viu el seu pitjor moment en 'First Dates'" "📺 La inesperada decisió d'Ana Morgade en 'Zapeando'"