David Flores Carrasco es queda sol i rep un missatge de la seua germana Rocío

Rocío Flores ha marxat a Madrid per agafar aire fresc, però recorda al seu germà amb un dibuix publicat a les xarxes socials

Rocío Flores està molt afectada per les declaracions que està fent la seua mare, Rocío Carrasco, en el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. És més, la 'influencer' tampoc pot comptar amb el suport d'Olga Moreno, la dona del seu pare, ja que ha marxat a 'Supervivientes'. Per este motiu, ha optat per viatjar a Madrid i quedar-se uns dies a casa de la seua tia, Gloria Camila, i aprofitar per agafar aire fresc i complir amb uns compromisos professionals.

D'altra banda, Antonio David Flores s'ha quedat a Màlaga amb el seu fill David. Els fills de l'ex guàrdia civil sempre han presumit de tenir un vincle molt fort entre ells i fins i tot Rocío Carrasco va confessar que els havia educat amb la filosofia d'estar sempre junts. És per això que, tot i la distància, Rocío Flores no s'ha oblidat del seu germà en estos dies tan durs.

Rocío Flores sovint utilitza les xarxes socials per mostrar l'amor que sent pel seu germà. Esta vegada, la neta de Rocío Jurado ha compartit un dibuix en què David li fa un petó a la galta mentre ella somriu. Per descomptat, en el peu de foto ha manifestat que «m'encanta, mil gràcies», fent referència a la persona que li ha regalat el dibuix.

Rocío mare i Rocío filla es posen d'acord

Rocío Flores ha manifestat en més d'una ocasió que el seu germà menut, David Flores, és una de les persones més importants en la seua vida. Mare i filla, Rocío Carrasco i Rocío Flores, coincideixen en el fet que David és una persona dolça amb un cor enorme. «És el meu angelet. És una persona molt especial. Tot el món que el coneix diu que transmet llum. És afectuós i té molta bondat», va afirmar Rocío Flores en unes declaracions per a la premsa.

És més, Rocío Flores va assegurar que el seu germà va animar-la a participar en l'edició de 'Supervivientes' del 2020. «La meua germana té a la seua mare i al seu pare, però el meu germà només té el meu pare i vull ajudar-lo», va declarar en aquell moment.

Rocío Flores només és tres anys més gran que David, però Carrasco va confessar en el documental que la seua filla s'ha fet càrrec de responsabilitats que no li corresponien per edat. Cal destacar que David Flores, conviu amb una malaltia genètica i la seua germana fa tot el possible perquè puga viure amb normalitat.

Segons fonts properes a la família Flores, el fill de l'ex col·laborador pateix la síndrome d'Angelman, un trastorn genètic que dificulta el desenvolupament, provoca problemes en el parlar, discapacitat intel·lectual i, a vegades, convulsions. És per això que Rocío Flores està molt pendent del seu germà i sent un amor infinit.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La casa de Papel torna amb la seua quinta i última temporada" "Rocío Flores trenca a plorar en directe parlant amb Ana Rosa Quintana"