Els destructius missatges de Rocío Flores: «La meva p*** família. Viuen de la renda»

'Socialité' ha tret a la llum uns missatges de Rocío Flores en els quals carrega contra diversos membres de la seua família

Sembla que Rocío Carrasco no és l'única contra la qual Rocío Flores ha explotat, sinó que tal com ha revelat en exclusiva 'Socialité', hi ha uns certs membres de la seua família als quals fa nou anys que la jove guarda rencor.

Així, uns destructius missatges que acaben de sortir a la llum, mostren com és la veritable Rocío. En ells, manifesta clarament l'odi que guarda a la seua mare, però sorprenentment també a Rosa Benito o Amador Mohedano, als quals acusa de treure profit i aprofitar-se de la situació familiar.

Això ocorre en un moment clau, just després d'haver-li propinat esta suposada pallissa a la seua mare, i després de la qual se'n va anar a viure amb el seu pare, Antonio David. «Si pogueres triar, et canviaries de pares o de família completa?», li pregunten en una coneguda plataforma. «2012 ha estat una merda. Si poguera canviar-me, em canviaria d'un dels meus pares, però no de la família completa», reconeix ella donant a entendre que clarament es refereix a la seua mare.

Però, de totes maneres, deixa en evidència de manera pública que Rocío Carrasco és la persona que més odia en el món. «Odie a una persona prou pròxima, jajaja. No solc odiar a ningú, però a ella i a un altre més, sí», insisteix devastadora. Es refereix a Fidel Albiac? Tot indica que sí. «Este home no és el meu pare», aclareix.

De fet, deixa molt clar que la seua veritable mare es diu Olga Moreno, alguna cosa que no sorprén veient que és capaç d'anar a defensar-la a plató durant el seu pas per 'Supervivientes'.

«Fa vint anys que està amb nosaltres, és impossible que no l'estime», assegurava la jove deixant clar que l'afecte que li té a la dona del seu pare no canviarà.

També en parlar d'aspecte físic, la Rocío de 16 anys aprofita per a llançar-li un dard a la seua mare. «Físicament diuen que m'assemble a la meua mare i al meu iaio, però interiorment al meu pare, per sort».

Amb estes respostes, deixa clar que ja no manté cap relació amb la seua mare, una cosa que s'ha allargat amb el pas dels anys. És més, Rocío assegura que és ella la que no vol veure-la. «No la trobe gens a faltar. Soc feliç com estic ara. Si volgués veure-la, la veuria», al·lega. Una situació que ha canviat bastant, ja que ara sembla que la jove intenta contactar amb la seua mare després de tot el renou que ha generat el seu dramàtic testimoniatge.

Però, ací no queda la cosa, ja que Rocío arriba a arremetre contra altres membres de la seua família, i no sols contra la seua mare.

«No entraré al joc. És la meua puta família i dic d'ella el que em dona la gana. Els que han viscut de la renda van ser Rosa i el seu marit», apunta obertament, assenyalant a Rosa Benito i Amador Mohedano. A més, específica clarament que membres de la seua família es porta bé: «Amb la meua àvia, amb el seu marit, i amb José i Gloria (els meus oncles), amb la resta no».

A més, assenyala que Rocío Jurado, la seua iaia, estimava molt al seu pare. Alguna cosa, que contrasta molt amb el que ha explicat la seua mare. Rociíto arribava a revelar que 'la més gran' vivia amenaçada i li tenia por a Antonio David. «La meua àvia va apostar per la seua filla perquè era el que havia de fer, però adorava al meu pare».

A això, se suma el menyspreu que en este moment Rocío li semblava tindre a la televisió. «No m'agrada la televisió, no aniria. No m'agrada cap programa, hui dia només hi ha merda». No obstant això, nou anys després la seua perspectiva ha canviat bastant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Hernández no podrà marxar de 'Sálvame': l'amenaça del programa" "Paz Padilla s'enfonsa a 'Got Talent' i Edurne li fa costat: no s'oblida d'ell"