Diego Arrabal es mostra molt dur contra les Campos i ataca a Terelu

Alejandra Rubio explota davant l'atac de Diego Arrabal en 'Viva la vida'

El colaborador del programa 'Viva la vida' de Telecinco ha manifestat que li dona vergonya ajena el clan Campos. Des de que ha començat 'Secret Story' la familia Campos no té ni un minut de tranquilitat, està clar que l'entrada de Edmundo Arrocet a este programa no ha sentat gens bé al clan Campos. L'ex-xicot de María Teresa Campos carrega contra la periodista i contra Terelu i Alejandra Rubio es troba en el plató de 'Viva la vida' per a fer front a les crítiques, sobretot a la de Diego Arrabal, qui es mostra molt dur amb la família.

<

>


La dura crítica de Diego Arrabal a les Campos

Al paparazzi, li fa "vergonya tot el que està passant": "Elles no són conscients del ridícul tan gran que estan fent. Recorde que Terelu es va posar com un miura i esta setmana em trobe a Carmen Borrego parlant de la mare i el que em quedava per veure, el dia de la gala, a Alejandra asseguda allí, no sé què pinta allí. Terelu Campos s'adonarà que no és el camí correcte el que està portant", opina Arrabal.

Vol que Terelu estiga al plató

Una altra cosa que no li sembla gens bé a Diego Arrabal es que Terelu Campos no faça acte de presencia en el plató, a més, li crida l'atenció que "casualment" estiga de vacances mentre Carmen Borrego i la seua filla estan donant la cara. Emma García es veu en la necessitat d'aclarir que Terelu anava a estar de vacances la setmana passada, però les va retardar perquè era el retorn d'Emma a 'Viva a vida'.

Alejandra Rubio és l'encarregada de contestar-li a Diego Arrabal

Evidentment a la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, no li senten gens bé les paraules del paparazzi i no dubte a respondre-li: "No entenc res, què faig ací?. Cada segon canvies d'opinió, tots poden dir de tot i jo no?. M'acabes de dir que et faig vergonya i ara que et tinga respecte? Respecta'm tu a mi".

Sinceritat davant tot

Per altra banda, Marisa Martín Bázquez, demana a tot el clan Campos que siguen sinceres a l'hora d'opinar sobre la seua opinió de Edmundo Arrocet. La jove insisteix que ella sí que es mulla i Diego aprofita per a insistir que ell no la critica a ella, sinó a Terelu per no estar en plató "donant la cara".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'escàndol de Clinton i Lewinsky arriba a la televisió" "'Secret Story'! obri les seues portes amb un elenc molt variat"