Dràstica decisió d'Antonio David Flores

El excol·laborador de 'Sálvame' ha decidit introduir un canvi important en la seua vida després de l'últim episodi del documental de Rocío Carrasco

El programa presentat per Maria Patiño a Telecinco 'Socialité' ha revelat este dissabte que Antonio David Florés ha pres una decisió important en la seua vida després de l'últim episodi de 'Rocío, contar la verdad para continuar viva'. Antonio David no travessa un bon moment i les seues aparicions públiques a través dels diferents companys i amics que té en la televisió s'han reduït de manera dràstica des que fos acomiadat de manera fulminant de Mediaset España i 'La fàbrica de la tele'.Antonio David Flores pren una dràstica decisió


La sèrie documental en la qual Rocío Carrasco revela els detalls desconeguts sobre la seua vida després de més de 20 anys de silenci està revolucionant a tot el país i sens dubte al que era el seu marit. Tot el món té alguna cosa per a dir. A més, ha suposat una bolcada absoluta a les versions conegudes fins al moment que, en la seua majoria havien estat traslladades per Antonio David Flores i els seus. Una versió que amb cada episodi de la docu-sèrie va perdent credibilitat per les proves que està aportant la filla de Rocío Jurado.

Amb les proves que presenta la filla de Pedro Carrasco i tot el que conta no deixa en bon lloc al pare dels seus fills, ni tampoc a Olga Moreno, la seua actual dona. Sense anar més lluny, en l'últim episodi, estrenat este dimecres en Telecinco, s'abordava un dels moments més térbols que van viure Olga Moreno i Rocío Carrasco. Fins al punt que la protagonista del documental accepta que va sentir ganes d'abalançar-se sobre ella per un tema relacionat amb el seu fill petit, David Flores. Confessions que tampoc són adequades per a Moreno, immersa en estos moments en 'Superviventes'.

Segons ha revelat el programa que presenta María Patiño els dissabtes "Socialité" Flores hauria decidit canviar-se de casa. Abandonar la seua llar actual per a anar-se'n a viure a un luxós habitatge. Es tractaria de la urbanització privada del Higuerón, amb grans mesures de seguretat. Estos indicis del programa de Telecinco han estat confirmats en primer lloc per uns mobles vists per unes de les reporteres del programa al carrer davant l'actual casa d'Antonio David.

I es que la pressió mediàtica està podent amb el exguardia civil i la seua família i d'esta manera podria fugir de la premsa rosa.Missatges a Kiko MatamorosAntonio David Flores es deixa vore poc per tot el caos mediàtic que està vivint i que ha generat la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para estar viva'. La informació del seu canvi de domicili ens dóna algunes pistes, que unides a les declaracions de Kiko Matamoros en 'Sálvame' este divendres, ens exemplifica el seu estat d'ànim. El col·laborador de 'Sálvame' advertia que havia parlat en diverses ocasions amb Antonio David i que li havia demanat encaridament que no es fiqués en cap embolic per defensar la seua versió. "M'ha anomenat tres vegades, l'última per a demanar-me que m'aparte d'estes aigües, que no em beneficien", explicava Kiko este divendres. Paraules que són esclaridores del moment que travessa el exguardia civil.

Les declaracions són molt semblants i van en la mateixa línia de les últimes que va revelar Kiko Matamoros en 'Salva'm' fa unes setmanes, poc després de començar la docuserie i després del seu recent acomiadament de Telecinco. "El que em compta és que no està veient els programes perquè està desbordat i els seus advocats els estan veient i apuntant el que creuen que pugui ser demandable", deia fa unes setmanes Matamoros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un famós actor li planta cara a David Broncano" "Antonio David Flores podria anar a presó, segons declaracions de Rocío Carrasco"