Emma García defensa a Rocío Flores i para els peus als seus col·laboradors

La docusèrie de Rocío Carrasco continua sent analitzada, esta vegada per "Viva la vida".

El tema del documental de Rocío Carrasco s'està tractant en tots els programes de televisió. Les opinions són molt diferents i hi ha col·laboradors que estan a favor seu i altres que ixen en defensa de Rocío Flores, assegurant que està desprotegida i que la seua imatge està sent molt perjudicada. Este dissabte en 'Viva la vida' s'han donat les dos versions i Emma García s'ha trobat entre dos aigües, posant-se en el lloc de les dos i trencant una llança a favor de mare i filla.

La presentadora ha explotat en escoltar com els seus companys, especialment José Antonio Avilés, qüestionava el comportament de Rocío filla, que segons ha comptat Diego Arrabal, concedirà una entrevista en Telecinco en resposta a les declaracions de la seua mare en la docuserie. "Si ella nega este episodi, com ha d'estar?. Si la teua ment i el teu cor el neguen, ha de provocar conseqüències en la teua vida. És una història d'ella i aquí no es pot entrar. Continua negant una cosa tan necessària per a seguir cap endavant", ha comentat Emma quan Avilés ha dit que Rocío no era capaç de reconéixer l'agressió que va tenir cap a la seua mare.Emma García defensa a Rocío FloresTerelu ha volgut anar més enllà, assegurant que si ella hagués estat la que agredís a la seua mare, pot considerar que no cal demanar perdó, però si això ix a la llum i estic en dubte, que no és fàcil davant de tothom, pense que per ella mateixa, no per la seua mare ni per nosaltres, que no diga en algun moment: 'hi ha coses de les quals no em sent orgullosa, ja està', ha opinat la col·laboradora. "Ella necessita el seu temps, té una situació, bastant té amb el que ha sofert, no sigues tan dur amb ella que bastant té amb el que té", li ha dit Emma García a Avilés quan este ha assegurat que Rocío Flores té "el que s'ha buscat".

"És tan fàcil parlar...", ha dit molt categòric la presentadora. "Hi ha una cosa molt important. Han passat 20 anys, Antonio David ha donat la seua versió, Rocío ha estat callada fins ara, però la nena també podria haver optat per mantenir-se en un segon pla i no participar en cap programa", ha continuat Avilés. "I continua callada", ha matisat García. "Val, però està asseguda en un plató on se li posen els vídeos i comenta fins on vol", ha dit el col·laborador afegint més llenya al foc. "Avilés, fins on jo he vist, si no estic equivocada, parla de 'Superviventes' i en algun moment decideix deixar anar una cosa de la qual ha vist", li ha corregit.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Carrasco revela, a la fi, per què el seu fill David Flores no viu amb ella" "L'afany per cridar l'atenció acaba amb el concurs de Marta López"