“Tot el que compte és mentida”, l'enfrontament d'Antonio Canales i Belén Rodríguez

El ballador assegura que el que compte Rocío Carrasco en el seu documental no és cert
Antonio Canales i Belén Rodríguez | Telecinco/Mediaset

Quan Rocío Carrasco parlava del seu accident de cotxe amb Fidel Albiac en el documental, ‘Rocío, contar la verdad para seguir vivo’, va explicar que durant la seua estada a l'hospital, la seua parella es va instal·lar a la casa d'Antonio Canales, i a més assegurava que “el ballador era com de la família de Fidel.


La polèmica ha arribat quan ‘Supervivientes: Ultima hora’ ha connectat en directe amb Canales, que nega les paraules de la filla de Rocío Jurado.


"Ni jo soc un traïdor, ni he mentit en cap moment. Rociito i el xiquet sí que van ser a la meua casa. Soc amic de la família de Fidel de tota la vida, la seua mare la Xica, la mama de Fidel treballa a l'hospital i l'oncle de Fidel és com el meu compare i jo sóc padrí de dos fills seus. Però Fidel ha sigut a la meua casa tres vegades", ha començat dient l'ex supervivent.

"Tot el que compte Rocío és mentida. Que se senten davant de mi Rocío i Fidel i que diguen quantes vegades ha dormit a la meua casa, o quantes vegades ha menjat a la meua casa".


En preguntar-li per Olga, Canales ha explicat que “a mi no m'ha manipulat, perquè no la coneixia de res. Amb Antonio David he parlat una vegada. No m'he de posicionar en cap costat. Soc un home amb paraula sincera i no tiraré merda ni ximpleries a assumptes en els quals no m'he de posicionar. Esta és la veritat, que pot arribar al cel", assegura.

En eixe moment, Jorge Javier ha comentat a l'exconcursant, que la seua defensora Mónica, havia anunciat que Fidel havia estat casa de Canales uns 20 dies. "No, tants dies no va poder ser a la meua casa. Va estar uns dies que Rociito m'ho va demanar perquè ella es quedava a l'hospital. Va estar diversos dies venint, però a la meua casa no va arribar a dormir. Pot ser que estiguera mentre jo estava fora. Però d'això al fet que jo li vaig acollir…això sí que no", ha reconegut.

En finalitzar, el presentador, Belén Rodríguez, ha intervingut per a comptar la seua versió dels fets, cosa que ha enfadat molt al flamenc. "El dia que Fidel es va anar a la teua casa, estava jo amb ell. Li va anar a buscar el teu xofer, i a la seua mare també. Tu si estaves. No et dic que algun dia no isqueres, però tu sí que estaves. Fidel anava de la teua casa a l'hospital i de l'hospital a la teua casa. La seua família està molt dolguda perquè els negues", ha assegurat la col·laboradora.

En finalitzar esta, el ballador, li ha etzibat, "Sé que tu treballes en televisió i eres Belén, i jo Canales, no estic mentint, no m'agrada, no confongues les meues paraules ni llevants un fals testimoniatge", ha brollat. "A tu Olga et va demanar que enaltires a Antonio David", ha insistit la tertuliana. "Rociito és la filla d'algú a qui jo estimava amb bogeria. No soc ningú per a entrar en aqueixa polèmica dels matrimonis. A mi Olga no em va demanar res.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Ja no m'interessa': La conversació de Kiko Matamoros i Antonio David Flores" "El Cas de Rocío Carrasco podria tindre una segona part a Telecinco"