Es desvela l'engany amb el qual a entrat Canales Rivera a la casa de 'Secret Story'

Isabel Márquez, l'ara exparella del torero, hauria posat fi a la relació dos setmanes abans que començara el concurs
Canales Rivera 'Secret Story' | Telecinco/Mediaset

Canales Rivera porta diverses setmanes convivint en’ Secret Story’ amb Cynthia Martínez, la dona amb la qual li va anar infidel a la seua parella, Isabel Márquez, tal com es va saber a principis d'enguany.


Una traïció que li va costar la relació al torero encara que, finalment, la seua nóvia i ell van acabar reconciliant-se.

Ara i després que Canales Rivera i Cynthia Martínez hagen acostat a poc a poc postures dins de la casa, el defensor del torero en el plató ha fet una confessió que podria canviar el rumb del concursant en el reality: Isabel Márquez va trencar el seu festeig amb el nebot de Paquirri dos setmanes abans que ell entrara en el programa.

Abans de conéixer la notícia, José Mora, defensor de Canales, transmetia que Isabel no ho estava passant bé: "No li fa gens de gràcia, és lògic".

I és que, encara que no està veient el programa, sí que li arriba tot el que succeeix a través del seu entorn o les xarxes socials. “No és plat de bon gust veure-li amb una persona amb la qual t'han posat les banyes”, afegia José.

No obstant això, hi havia una mica més que desconeixíem i, davant l'acostament de Canales i Cynthia, Isabel ha demanat a l'amic del torero que confirme la notícia: van trencar la seua relació abans de l'inici del concurs. En eixe punt intervenia Terelu Campos assegurant que va ser Isabel la que va prendre la decisió quan va saber que Cynthia anava a entrar en el reality.

Canales eludeix confirmar la notícia

 

Davant tal renou, Jorge Javier Vázquez va decidir preguntar directament a Canales Rivera, que no va confirmar ni va desmentir la ruptura. Va ser quan el presentador li va plantejar al torero el dubte de si Isabel Márquez estaria esperant-li fora, quan el concursant va respondre: "Jo crec... clar que sí, crec que sí... o que no Qui sap!".

"Que dolent és això de conéixer-se", deia Jorge Javier Vázquez referint-se al fet que, a través del llenguatge corporal, el concursant li havia donat la raó al seu defensor.


El moment més compromés de Canales Rivera i Cynthia Martínez

 


Encara no s'havia vist el que pot ser el vídeo més compromés del torero i la seua companya i és que, durant un joc en comú amb tota la casa, Canales ha respost així quan li preguntaven a qui li llevaria el pijama: “A Cynthia perquè ens van quedar coses per fer!”

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Però tu de què vas?: Kiko Hernández, implacable, afona a Terelu Campos" "Mor als 57 anys l'actor de 'Sexo en Nueva York' Willie Garson"