L’equip tècnic de ‘Supervivientes’, cansat de l’actitud d’Isabel Pantoja

Els càmeres i redactors del programa de Telecinco estan farts de la prepotència amb què els tracta la cantant
Isabel Pantoja posa al límit l'equip tècnic de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

L’expectació per la nova edició de ‘Supervivientes’ es va disparar des que es va anunciar la participació d’Isabel Pantoja en el reality de Telecinco. La seua participació significava batre rècords d’audiència i, per eixe motiu, Mediaset va fer tots els esforços per a garantir la participació de la qui seria l’estrella del concurs.

Però en esta vida, tot té un preu, i tot i que no s'ha destapat la quantitat exacta, Telecinco ha hagut de pagar una gran quantitat de diners a Isabel Pantoja, a més de firmar algun contracte al marge de la seua participació en ‘Supervivientes’.

Tracte de favor a Isabel Pantoja?

A més, a eixes qüestions se li ha de sumar els rumors que senyalen que l’organització del concurs tindria un tracte de favor amb la cantant, tot i que setmana darrere setmana, els presentadors i col·laboradors del programa s’esforcen a desmentir-ho durant les gal·les.

Quant al desenvolupament del reality, alguns concursants també s’han queixat dels privilegis o tractes de favor que té Isabel des que va començar el concurs. Però no només els concursants, sinó que també l’equip tècnic del programa, que s’encarrega de gravar als concursants de l’illa, també ha mostrat la seua disconformitat.

Tensió entre els tècnics i la cantant

I és que, segons una exclusiva de la revista ‘Lecturas’, la cantant ha provocat uns quants moments de tensió amb els tècnics del programa per l'obsessió que té per controlar la seua imatge. I, a més, alguns d’ells estan al límit per la prepotència amb la que la cantant es dirigix a ells.

Tot i que per normativa, els redactors i càmeres no poden parlar amb els concursants, els famosos sí que es poden dirigir a ells, i això ha provocat que algunes voltes la manera de dirigir-se a ells haja sigut desagradable.

Isabel vol controlar la seua imatge al mil·límetre | TELECINCO

 

Davant d'eixa complicada situació i de què es tracta de l’estrella d’esta edició de ‘Supervivientes’, tot i que l’actitud d’Isabel dificulta molt la seua faena, els tècnics han de callar a pesar de què hi haja moments en els que la cantant posa al límit la seua paciència.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La contundent i duríssima advertència de Lara Álvarez a Carlos Lozano" "Sofía Suescun revela el seu pes real per a fer callar les crítiques d'estar extremadament prima"