Espanya en 'xoc' després de descobrir a la màscara de Papallona

Flamenc, Gos, Monstruita, Plàtan i Papallona han sigut les cinc màscares que han participat en el primer lliurament de la segona edició de 'Mask Singer: adivina quién canta'

La segona edició de 'Mask Singer: adivina quién canta' va prometre fa temps un càsting ple de sorpreses... i alguna sí que hi ha hagut.

Isabel Preysler va participar en l'últim programa deixant a mitjana Espanya bocabadada... i este dimecres aqueixa sensació s'ha repetit quan Papallona s'ha llevat la màscara i ha deixat al descobert la identitat de, ni més ni menys, Esperanza Aguirre.


Flamenc vs Papallona en l''Assalt Final'

Després de l'actuació de les tres primeres màscares, ha arribat el moment de votar i decidir quina d'elles s'enfrontava a l''Assalt Final', resultant Flamenc la perdedora davant Gos i Monstruita.

El mateix ha succeït després de l'actuació de les dos últimes, resultant Papallona la perdedora davant Plàtan.

D'esta manera, Flamenc i Papallona s'han vist les cares en el primer 'Assalt Final' de la segona edició de 'Mask Singer: adivina quién canta'.


Per a convéncer als investigadors que no eren mereixedors de despullar-se de la màscara i així continuar en el concurs, Plàtan ha cantat 'Jo x tu, tu x mi' de Rosalía mentre que Papallona ha interpretat 'These boots llaure made for walking' de Nancy Sinatra.

Malgrat que ha estat molt renyit, Plàtan s'ha salvat de revelar la seua identitat, alguna cosa que no ha pogut fer Papallona.


Només Javier Ambrossi ha mantingut la seua aposta per María Teresa Campos. Javier Calvo, Paz Vega i José Mota han canviat les seues apostes i mentre el primer a Mayra Gómez Kemp, els altres dos han dit Carmen Lomana.

No obstant això, per a sorpresa de tots, la que es trobava davall de la màscara de Papallona era Esperanza Aguirre, l'expolítica del Partit Popular.


"Però quina meravella", es va sentir dir a Paz Vega, una de les investigadores al costat dels Javis i José Mota. L'expresidenta de la Comunitat de Madrid va cantar en anglés, en francés i es va divertir de valent en el plató al ritme d''Ella Ela doble L’a’, de Kate Ryan.


"Anava donant tombs perquè no veia res", ha explicat a Arturo Valls, presentador del concurs, després que es descobrira la seua identitat. "Ha sigut bastant difícil".


"Estic processant-ho"

Són molts els que han volgut mostrar en xarxes la seua sorpresa després de l'última revelació de Mask Singer. "Ni què dir, estic processant-ho" o "el meu cervell no arriba a fer-se a la idea" són algunes de les reaccions que es poden llegir en Twitter.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez destapa l'estratègia d'Olga Moreno en 'Supervivientes'" "'Gran Hermano VIP' torna a Telecinco després de dos anys d'absència"