Fiama sorprén a tots en revelar el seu secret: Va ser un estiu molt mogut

Sofía Cristo i Fiama es fan el seu primer bes: "Nosaltres faríem moltes més coses"
Fiama Rodríguez en 'Secret Story' | Telecinco/Mediaset
 

Fiama es va convertir el dijous en quarta expulsada de ‘Secret Story’ i el seu secret ja no entra en joc dins de la ‘La casa de los secretos’. Anit en el plató van descobrir quin era aqueix detall íntim de la seua vida que ningú o molt poques persones sabien i pel qual es jugava 50.000 euros.El secret de Fiama a ‘La casa de los secretos’

 

Molt s'ha especulat sobre quin podria ser el secret amb el qual Fiama participava en el reality de Telecinco. Durant l'emissió de ‘La noche de los secretos’, la ex participant ha confessat això que tant inquietava als espectadors.

Soc fetitxista. Robe la roba interior dels meus amants”, són les paraules que han sorprés a tots. Jordi González li demana explicacions i estes són les seues paraules: “Va ser una època, un any que vaig tindre, quan tenia 18 anyets, vaig tindre un estiu molt mogut i m'abellia col·leccionar els calçotets de les persones amb les quals estava. Els tinc guardats. Tindré deu o dotze”, revela.

A més, afig que encara els conserva a casa de la seua mare i que quan els xics es posaven a buscar la seua roba interior “jo em feia la boja i em posava a buscar-los, però els amagava”. Este secret ha revolucionat a diversos dels col·laboradors, que volen saber si estos calçotets “passen per la llavadora o no”: “Sí, estan llavats i doblats”.


El secret de Fiama fa que Steisy revele el seu negoci ocult

 

El fet que Fiama revelara què li agradava col·leccionar la roba interior dels seus amants, ha provocat que Steisy s'arrancara a continuar amb les confessions: revela que ven bragues usades i per les quals demana una important quantitat de diners. Un negoci que ha deixat en xoc a Jordi González.Sofía Cristo i Fiama es fan el seu primer bes: "Nosaltres faríem moltes més coses"

 

Des que van coincidir en la gala 1 de ‘La casa de los secretos’, van saltar espurnes entre  Fiama i  Sofía  Cristo. No els va quedar més remei que revelar davant els espectadors que hi havia hagut cert badoquege entre totes dos en el passat. Ara fan un pas més i es besen en directe.

Durant la primera part del programa en el plató les dos ex concursants han estat badoquege i xiuxiuejant, en aqueix moment Jordi González s'ha acostat a elles per a saber de què parlen entre murmuris mentre s'emet el programa en directe i elles conten que els encantaria estar dins de la casa.

Jordi els pregunta pel bes que es van donar Lucca i Cristina i Sofía confessa que elles ho farien molt millor.


Perquè si tant presumeixen de poder fer-ho millor, han de demostrar-ho, han sigut les paraules que ha vingut a dir Jordi González. Tal dit tal fet. Sofía Cristo i Fiama s'han fet una besada, el seu primer bes!, sota l'atenta mirada dels espectadors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La demolidora resposta de Rocío Carrasco a la suposada demanda de Gloria Camila" "A l'audiència de 'Sálvame' deixa de veure el programa per la presentadora que toca"