Filtran los planes de Tom y Melyssa cuando salgan de la isla: Abrirán un negocio juntos

Los jóvenes se llevarían mejor de lo que dicen y tendrían planes de futuro en común


'Supervivientes’ creia que fer coincidir a Melyssa Pinto i Tom Brusse seria el focus de moltes de les bregues de la nova edició del programa, però sorprenentment, l'efecte que estan aconseguint és totalment el contrari.

Dones del primer moment, l'exparella va assegurar que es donarien suport a l'u a l'altre i que per a ells era un avantatge el fet de tindre a algú que els coneguera tant entre els seus companys. Tant ha sigut així, que hui hem descobert una nova dada i que no s'ha recollit en cap dels vídeos que s'estan emetent en les gales.

Marta López desvela la vertadera relació de Tom i Melyssa 

 

Ha sigut Marta López que hui tornava als platons després d'haver sigut la segona expulsada de l'actual edició del programa de supervivència. Esta ha assegurat que la bona sintonia entre l'exparella era tal, que ella mateixa ha pogut escoltar a l'illa els plans que tenen per a quan isquen del concurs i que si els funciona com esperen, els unirà per a tota la vida. Alguna cosa que seria una autèntica sorpresa després que trencaren per a ja no saber res més l'u de l'altre.


La col·laboradora de 'Sálvame' ha assegurat que aprofitant la mà que té Brusse amb els negocis, estaria preparant un de nou i amb el qual comptaria amb el seu ex Melyssa com a sòcia. Concretament es tractaria d'una hamburgueseria amb aires italians i que es diria 'La mamma', esta se situaria a Madrid i estaria pensada sobretot per al públic jove i que són els que els segueixen en les xarxes socials i en tots els programes en els quals participen. 

Esta dada pel que sembla no hauria agradat res a l'actual núvia del francés, Sandra Pica i que s'hauria molestat en conéixer este projecte que estarien planejant l'exparella.


Però això no és tot, López ha dit que Tom i Melyssa no serien els únics supervivents implicats en este nou negoci gastronòmic. Perquè Brusse també li hauria oferit participar a Carlos Alba, ex concursant de 'Masterchef' i que podria aportar el seu talent culinari al projecte que vindria sumat al capital que podrien aportar els exparticipants de 'La Isla de las tentaciones'.

Per a veure si el que compte Marta López és veritat haurem d'esperar que s'acabe el programa de Telecinco i que tots els famosos tornen a la seua llar.


La veritat és que tot pot passar i encara que estes converses hagen existit dins dels calls, tot podria canviar abans que arranque este projecte gastronòmic, perquè no podem oblidar que en l'actualitat es troben competint i els dos aspiren a poder guanyar el premi final del programa més aventurer de la televisió espanyola.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Melyssa afona a Sandra Pica: «Tom em va demanar una segona oportunitat fa poc»" "Un col·laborador de 'Sálvame', fart: «La societat és molt cruel»"