Estos són els nous fitxatges que veurem en la continuació de ‘Sexo a Nueva York’

No estarà Samantha, però les xiques comptaran amb quatre noves cares d'allò més prometedores
Sexo en Nueva York | Instagram
 

El tema de la setmana està sent l'esperadíssima seqüela de la sèrie 'Sexo en Nueva York'. Des que HBO Max anunciara definitivament que la història continuaria, són molts els detalls que s'han anat revelant sobre 'And Just Like That...', que és com es titularà esta nova sèrie.


L'última novetat l'ha descoberta la mateixa Sarah Jessica Parker, que compartia en el seu perfil d'Instagram un carrusel de fotos en el qual revelava els rostres dels nous personatges que podrem veure al costat de les xiques de 'Sexo en Nueva York'. Pot ser que no estiga Samantha Jones, però els papers d'estes quatre estreles prometen i molt.


Quines actrius noves veurem en 'Sexe a Nova York'?

 

Les noves cares de la continuació de 'Sexe a Nova York' són: Sara Ramírez ('Anatomia de Grey'), Nicole  Ari Parker (‘Empire’), Karen Pittman (‘The Morning Xou’) i Sarita Choudhury (‘Little Fires Everywhere’).


Sara Ramírez com Che Diaz

 

A l'actriu Sara Ramírez podrem veure-la en un paper sensacional. Donarà a una còmica i presentadora d'un podcast en el qual Carrie Bradshaw sol col·laborar. A més, donarà vida al primer personatge no binari de 'Sexe a Nova York' i destacarà pel seu activisme LGTBIQ+.

Nicole Ari Parker com Lisa Todd Wexley

 

Nicole Ari Parjer interpretarà a una documentalista i mare de tres fills que viu en Park Avenue.

Karen Pittman com la Dra. Nya Wallace

 

Amb Karen Pittman, veurem a una dona amb un doctorat en dret i que gaudeix d'una brillant carrera com a professora en la Universitat de Columbia.

Sarita Choudhury com Seema Patel

 

Finalment, a Sara Choudhury la veurem com una dona molt poderosa que ha lluitat moltíssim per fer-se amb una posició molt important com a agent immobiliària de Manhattan.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Supervivientes ja té els seus cinc finalistes després de l'expulsió d'Alejandro" "Tom Brusse s'esfondra en el pont de les emocions"