Les fotos de la “traïció” d'Antonio David Flores a la seua filla Rocío Flores

Pel que sembla, Antonio David Flores hauria volgut fer un reportatge fotogràfic "a esquena dels seus fills" en la revista ‘Lecturas’
Jorge Javier ensenyat les proves d'Antonio David Flores a la seua filla | Telecinco/Mediaset

El programa ‘Sálvame’ mai deixa indiferent als seus espectadors, ja que totes les vesprades els sorprén amb alguna BOMBA. Des que va començar l'emissió del documental, ‘Rocío, comptar la veritat per a continuar viva’, el programa de les vesprades de Telecinco no ha parat de traure draps bruts d'Antonio David Flores, i ahir no va ser diferent


‘Sálvame’ ha avançat la portada de la revista ‘Lecturas’ d'este dimecres en la qual la publicació mostra les fotos de la “traïció” d'Antonio David Flores a la seua filla Rocío. Jorge Javier Vázquez apuntava que, pel que sembla, hauria volgut fer un reportatge “a esquena dels seus fills”.

En la primera pàgina veiem a Rocío muntant a cavall i, en una imatge més xicoteta, una instantània presa el mateix dia, però esta vegada acompanyada per Olga Moreno i Antonio David Flores, que portava a la seua germana xicoteta sobre els muscles.

Quan es van prendre les fotografies?

Jorge Javier Vázquez ens situava: "es van prendre en l'època en què es va casar Rocío Carrasco". Segons ha pogut saber la publicació, Antonio David hauria pretés “a esquena dels seus fills”, fer un reportatge fotogràfic en el qual aparegueren ells muntant a cavall el cap de setmana.


Estes fotos no van veure la llum en aquell moment, però Per què?

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Sálvame' ataca a Anabel Pantoja amb les noves col·laboradores" "Olga Moreno sorprèn i ataca Rocío Flores a 'Supervivientes'"