“Va ser amb un ganivet”, l'altra agressió de Rocío Flores a la seua mare

Rocío Carrasco ho va explicar, però després va decidir negar-ho davant la justícia, perquè “no volia ser la culpable que li caigueren més coses”


La setmana passada en el documental, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, Rocío va relatar l'agressió ocorreguda el 27 de juliol de l'any 2012 de Rocío Flores sobre la seua mare.

En l'episodi d'ahir, la hija de 'la más grade' assegurava que va patir una altra situació similar amb Rocío Flores, un fet que encara que al principi va comptar, després va decidir negar-ho: “Jo li deia: Rocío Què has fet?”. 

Al llarg del seu relat, Rocío Carrasco ens ha narrat que va haver-hi una altra agressió per part de la seua filla. No obstant això, encara que ho va explicar en un primer moment, després la va negar: “Perquè no volia ser la culpable que li caigueren més coses”.“Això és el que ha aconseguit, en el que ha aconseguit convertir a la seua filla”

“Hi ha una agressió que ella em fa amb un ganivet”, assegura Rocío Carrasco, que ens parla d'un succés ocorregut en un dia en la cuina de la seua casa: “Ella estava pelant una poma i el meu nan es fica al mig… ací tinc la cicatriu”.


“Jo li deia: Rocío, Què has fet? L'única cosa que volia era fer-li veure que havia d'adonar-se que això no era bo, que no estava actuant bé, que això no podia ser”, explicava Rocío, que en Menors va decidir llevar-li importància: “Vaig dir que havia sigut sense intenció”.

“Això és el que ha aconseguit, convertir a la seua filla, en això”, concloïa Rocío dirigint-se al pare de Rocío.


La condemna a Rocío Flores

El que sí que es va poder provar va ser un delicte de maltractament continuat contra Rocío Carrasco durant tres anys, una falta d'injúries i una altra d'amenaces per les quals Rocío Flores va ser condemnada. Se li demanaven 60 hores de treballs a la comunitat, però ho va rebutjar i es van convertir en sis mesos de llibertat vigilada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"No sap el que se li aveïna l'amenaça d'Antonio David a Rocío Carrasco" "Una nova mentida d'Antonio David Flores ix a la llum"