Gossip Girl: Primer tràiler i data d'estrena del reboot d'HBO Max

S'estrenarà en la plataforma de streaming de WarnerMedia el 8 de juliol

Entre 2007 i 2012 Gossip Girl va enlluernar al públic gràcies al seu retrat tant glamurós com càustic d'uns quants joves rics de Nova York. Els protagonistes de la sèrie presumien amb gran orgull del seu 'pijerío' mentre els embolics en els quals s'involucraven eren puntualment registrats per la 'Reina Cotilla' en el seu maliciós blog.


Bell tornarà a posar veu a la 'Reina Cotilla'

 

Emily Alyn Lind, que ha protagonitzat pel·lícules com a Doctor Somni o The Babysitter, és l'encarregada d'encapçalar el repartiment d'este retorn a Gossip Girl. "Els secrets, els secrets no són divertits... llevat que provinguen de Gossip Girl", escriu HBO Max en la descripció de l'avanç. "Ella ha tornat i és més dolenta que mai". Este reboot comptarà igualment amb Kristen Bell tornant una vegada més com la narradora.


Composta per una primera temporada de 10 episodis, en l'elenc també figuren Eli Brown, Whitney Peak, Thomas Doherty, Jordan Alexander, Evan Mock, Zión Moreno, Savannah Lee Smith i Tavi Gevinson. En la producció trobem a Joshua Safran - que va ser guionista de 18 episodis de la sèrie original - acompanyat per Josh Schwartz i Stephanie Savage de Fake Empire, Alloy Entertainment, Warner Bros. TV i CBS Television Studios.

"Ella ha tornat i és més dolenta que mai"

 

L'objectiu d'esta nova Gossip Girl és actualitzar el format de la sèrie original: les xarxes socials i la tecnologia seran dos peces fonamentals en esta nova trama, amb la finalitat d'oferir una història amb la qual els espectadors de hui dia puguen empatitzar millor. L'acció es desenvoluparà en una escola privada de Nova York, la mateixa que vam conéixer en la producció de 2007.
A l'espera de saber què ocorrerà al nostre país, podem tirar un ull als nous personatges tant en el teaser acabat d'estrenar com en uns quants pòsters que han acompanyat el seu llançament. En ells veiem els rostres dels nous protagonistes de Gossip Girl tacats amb equis i oes; probablement una ocurrència de la 'Reina Cotilla'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els seus gossos van lladrar quan Rocío Carrasco va intentar llevar-se la vida" "Enrique del Pozo torna a Telecinco de la mà de 'Viva la vida': Ja no et tinc por"