Els seus gossos van començar a lladrar quan Rocío Carrasco va intentar llevar-se la vida

Els gossos de Fidel Albiac i Rocío Carrasco van ser els qui van avisar a ell de l'intent de suïcidi d'ella, així ho ha revelat Carlota Corredera en el ‘Deluxe’

El documental emés per Telecinco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ va donar a conéixer un dels pitjors dies de la vida de Rocío Carrasco, concretament el 5 d'agost del 2019.


Aquell fatídic dia, la filla de Rocío Jurado va intentar posar fi a la seua vida després de quasi una dècada en tractament psiquiàtric i psicològic després d'haver sigut diagnosticada amb una síndrome ansiosa depressiva cronificada en el temps.


Un diagnòstic emés pels diferents professionals que la van atendre al llarg de tot este temps i que va ser recollit en l'informe realitzat pel gabinet adscrit al tribunal de violència contra la dona.


Completament afonada i devastada després de conéixer la notícia que la seua filla Rocío Flores aniria a la televisió com a defensora del seu pare, que en eixe moment entrava a concursar a la casa de 'GH Vip', Rocío Carrasco va prendre una decisió que va estar a punt de posar fi a la seua vida.

L'última revelació de Carlota Corredera sobre l'intent de suïcidi de la hija de 'la más grande'
 

Al llarg del seu documental, Rocío Carrasco ha relatat en primera persona els esdeveniments que la van portar a intentar posar fi a la seua vida aquell estiu de 2019, aportant tota la documentació mèdica d'aquell intent autolític pel qual va haver de ser ingressada després d'ingerir diverses desenes de fàrmacs.


«Em vaig prendre diverses pastilles, em vaig quedar adormida i em va trobar Fidel, que em va portar a l'hospital. No recorde res, sé que vaig dir que no podia amb el que estava fent el pare dels meus fills amb mi. Al principi vaig dir que em va ser igual no haver-lo aconseguit perquè l'anava a aconseguir, i sempre em quedaria el pont de Segòvia per a tirar-me», revelava la protagonista visiblement afectada.


Aquell dia Rocío Carrasco va decidir que no podia més, però el seu intent afortunadament es va veure frustrat per la presència d'una persona que ha estat sempre al seu costat. El seu marit Fidel Albiac, a qui ella ha qualificat del seu «salvador» en diverses ocasions, va entrar a l'habitació i va poder portar-la a l'hospital a temps.


No obstant això, el sevillà no hauria sigut l'única peça clau per a evitar esta tragèdia. I és que els gossos de la parella també haurien jugat un paper fonamental en este episodi, un detall escruixidor que ha aportat Carlota Corredera i posa els pèls de punta.


Segons ha comptat la presentadora gallega en la seua última intervenció en el 'Deluxe', on ha sigut entrevistada per María Patiño, aquell dia Fidel Albiac va ser alertat pels lladrucs dels quatre gossos que tenen a la seua casa situada als afores de Madrid.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Enrique del Pozo torna a Telecinco de la mà de 'Viva la vida': Ja no et tinc por" "La indirecta d'Isabel Pantoja al seu germà Agustín en les seues hores més baixes"