L'herència que Rocío Jurado va deixar a Ortega Cano

El destre es va portar més d'un euro de l'herència de ‘la más grande’


Molt s'ha parlat en les últimes setmanes de l'herència que Rocío Jurado li hauria deixat al seu marit, José Ortega Cano, i si el torero hauria pogut eixir perjudicat en les últimes voluntats de la seua dona.

Ara, 'El Programa de Ana Rosa' ha tingut accés al quadern particional de la 'Más Grande', el contingut de la qual ha donat més dades reveladores.Totes les dades el que es va emportar en l'herència del vidu de Rocío Jurado

 


'Les más grande' li va deixar al destre la quota vidual, un 37% del terç de millora. A més, li deixa unes altes participacions de la societat Chipigena S. A.


Entre estes dos coses que li deixa Rocío Jurado a Ortega Cano en la seua herència, estem parlant d'una xifra que rondaria el milió d'euros.


Les claus del repartiment de l'herència de Rocío Jurado: el quadern particional i les seues modificacions
L'últim quadern particional que es redacta té lloc a Madrid, el 29 de juny de 2009, tres anys després de la defunció de l'artista.


Els membres que intervenen són Amador Mohedano, Gloria Mohedano, Rocío Carrasco, Ortega Cano i el seu marmessor i amiga Ana Iglesias.

El motiu va ser la modificació de l'escriptura d'herència i el lliurament de llegats. En el document es rectifiquen diferents errors que s'esmenaran.


Els errors que rectifica l'últim quadern particional

 

En primer lloc, el total actiu que deixa Rocío Jurado, ja que era major al real, es modifica i es dona la xifra exacta. En segon lloc, les participacions del seu fillol Fernando, el fill d'Amador, valorades per damunt del que en principi es va valorar.


El tercer error és la sobrevaloració de la finca 'Els Tarongers', es modifica i queda constatat en el quadern. Finalment, l'aixovar domèstic de la cantant, les joies i pells s'inclouen en el document que va íntegrament per a l'hereua universal, Rocío Carrasco.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Secret Story', el nou reality arriba a la nit a Telecinco" "Ylenia, sense pietat, aniquila 'Sálvame': 'Ens veurem en els tribunals'"