Isabel Pantoja compara 'Supervivientes' amb la presó

Altres ex presos que han concursat en 'Supervivientes' han explicat la seua experiència en Hondures, assegurant que la situació allí és la contrària a la presó
Mayte Zaldívar amb el seu home, Francisco Marcos, a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

La setmana passada, Isabel Pantoja va patir una forta crisi d’ansietat en ‘Supervivientes’ que va provocar que estiguera a punt d’abandonar el concurs definitivament. Tal com ho va explicar ella mateixa en la passada gala a Jorge Javier, eixa crisi va ser provocada per la seua experiència en la presó, a on va passar 2 anys condemnada per blanqueig de capitals; i és que, segons va explicar la ‘tonadillera’, la seua situació en l’illa d’Hondures li està recordant prou a la privació de llibertat que va patir en la presó, motiu pel que estaria passant molts mals moments.

 

Ex presos expliquen la seua experiència

Arran d'eixes declaracions, ‘Sálvame’ es va posar en contacte amb altres concursants de ‘Supervivientes’ que hagueren estat en la presó, començant per una persona que té un passat comú amb la Pantoja: Mayte Zaldívar. Esta va concursar en el ‘reality’ l’edició passada i ha volgut donar la seua opinió sobre el que va relatar ‘la tonadillera’, afirmant que la seua actitud és: «Teatre, pur teatre (...) ho té tot estudiat: les frases, els punts, les comes» explicava rotunda Mayte Zaldívar en el programa, assegurant que «no és més pres el que vol,  sinó el que se sent lliure. Hi ha presos que són lliures».

 

Omar Montes intentava calmar la 'tonadillera' | TELECINCO

 

Seguint amb les investigacions, ‘Sálvame’ va contactar amb el Dioni, que va estar en la presó per haver robat una furgoneta plena de diners i per tràfic de drogues. El Dioni ha assegurat que la comparació d’Isabel Pantoja de la presó amb l’illa d’Hondures era pura comèdia: «En la presó tens de tot menys ansietat. El que tens són ganes d'eixir, però ansietat no, perquè no tens cap classe de coacció. Tens de tot, menys llibertat (...) L’illa el que et dóna, precisament, és massa llibertat. L’únic que et falta és l’entorn familiar, un bon suc de taronja, la bona vida, però el que tens és l’aire pur, la tranquil·litat. Comparar ‘Supervivientes’ amb la presó és com comparar ous amb castanyes».

 

El Dioni creu que l'illa i la presó no tenen res a vore | TELECINCO

 

Per últim, el programa també ha volgut saber l’opinió de Joselito, que va concursar en el ‘reality’ l’any 2008 i havia estat en la presó per tràfic de cocaïna. Ell ha assegurat que ‘Supervivientes’ no recorda gens a la presó: «Cada persona és un món, però el que jo vaig sentir allà era tot el contrari del que es pot sentir en la presó, amb la falta de llibertat i tot».

Joselito durant el seu pas per 'Supervivientes' | TELECINCO

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Anabel Pantoja es fa un test d'embaràs en directe en 'Sálvame'" "POLÈMICA: Un menú català per a fallers en Masterchef fa explotar internet"