Isabel Pantoja reapareix en Telecinco amb la presentació de 'Idol Kids'

Amb eixa aparició fa callar els rumors de crisis amb la cadena de Vasile
L'equip de 'Idol Kids' es presenten a la premsa | Twitter

Este dilluns, Mediaset ha fet una roda de premsa per a presentar el nou talent infantil 'Idol Kids'. En la presentació ha participat Jesús Vázquez, presentador del format i els tres membres del jurat; el productor musical Carlos Jean i les cantants Edurne i Isabel Pantoja.

La participació de la folklòrica en el format es deu al contracte milionari que va firmar amb la cadena i que engloba el seu pas per 'Supervivientes', ara 'Idol Kids' i altres projectes que encara es desconeixen.

Rumors constants de ruptura entre la cadena i la cantant

Fa uns dies alguns digitals apuntaven a una imminent ruptura entre la cadena i Isabel Pantoja, perquè la cantant considerava que no s'estaven respectant les seues exigències, que anirien relacionades amb el tracte que se li dona al seu clan en pantalla i la cobertura que se li està donant a les discussions que estan protagonitzant els seus fills en els diferents programes de la casa. De moment, pareix que la relació entre l'artista i la cadena es manté intacta i tot seguix el seu curs normal.

No és l'única de la família que treballa en la cadena

Cal recordar que altres membres del seu clan ja participen en formats de la casa. Chabelita, ara rebatejada com a Isa P, és col·laboradora recurrent d''El programa de AR'; també Irene Rosales, parella de Kiko Rivera, forma part de l'equip de tertulians de 'Viva la vida'; sense oblidar les col·laboracions de la seua neboda, Anabel Pantoja, en el programa de les vesprades, 'Sálvame'.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Sálvame' estrena nova presentadora" "Esta sèrie d'Antena 3 tindrà el nom d'una ciutat valenciana"