Isabel Rábago, enfonsada, narra el terror que ha viscut en l'últim any: No vull tenir por

Isabel Rábago no podia evitar esclafir a plorar en parlar de les amenaces de mort que han condicionat la seua vida

Isabel Rábago ha estat un dels fitxatges més sorprenents de 'Secret Story'. Després del seu pas per 'Supervivientes 2015', la col·laboradora de televisió ha volgut provar sort en un nou reality i si s'ha de jutjar per les seues últimes paraules, la seua estada a la casa dels secrets és un autèntic regal per a ella.

Gran enfrontament amb Miguel Frigenti

Este dijous, es vivia una gala repleta de tensió en la qual sortia a la llum la raó per la qual Miguel Frigenti no pot ni veure a Isabel Rábago. Este enfrontament provocava una forta baixada en la periodista que no podia evitar ensorrar-se i esclafir a plorar en ser preguntada per Jorge Javier Vázquez.

<

>

<

>

En la casa se sent segura i molt feliç

Segons Isabel, Miguel vol donar una imatge d'ella que no es correspon amb la realitat, una cosa contra la qual no pot lluitar després del complicat any que porta. "Estic feliç en esta casa perquè em sent lliure i molt segura. Estic sent molt feliç", començava narrant la periodista abans d'explicar el terror que viu en el seu dia a dia: "Ara no haig d'estar donant explicacions ni enviant missatges d'on estic perquè una persona em té amenaçada de mort".

Isabel Rábago amenaçada de mort

Cal recordar que Isabel Rábago no va dubtar a portar als tribunals a la persona que dia rere dia li enviava amenaces de mort, una situació que semblava ja s'havia solucionat però res més lluny de la realitat: "Abans d'entrar vaig tenir un judici penal amb una persona que ja està a la presó", comptava amb la veu entretallada alhora que feia públic que una nova persona havia entrat en este terrible joc que ja està en mans de la justícia: "No vull tenir por, però et condiciona la teua vida. Sóc un personatge públic pel meu treball però és complicat. L'única cosa que demane a la gent que sofreix això és que denuncie perquè es guanya", animava Isabel sense poder evitar plorar.

"La gent que ha treballat amb mi sap el que he passat i per això em dol que es vulga donar una imatge de mi que no és", sentenciava.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ximo Bayo el merescut expulsat?" "Preestrena del primer capítol de 'L'Alqueria Blanca' en exclusiva en 16 localitats"