Ivana i Hugo, de 'Supervivientes', es donen una segona oportunitat

Han decidit donar-se una segona oportunitat
La gala final del programa | Telecinco

En l'última edició de 'Supervivientes', que finalitzava fa uns dies amb el triomf de Jorge sobre Ana María Aldon, hi ha hagut una parella que, durant setmanes, va disfrutar d'un inesperat amor. Ens estem referint a la formada per Ivana Icardi i Hugo Sierra, ex de Gianmarco i ex d'Adara, respectivament.

Ningú apostava per la seua història, però van deixar clar que tenien sentiments molt forts. Això va ser d'eixa manera fins que l'uruguaià, sense justificació aparent, va decidir trencar la relació davant de la incredulitat d'ella. No obstant això, ara que estan lluny d'Hondures, que ja no tenen els problemes habituals del programa, pareix que han tornat a apropar postures després d'haver-se retrobat en un plató i d'haver intercanviat missatges. Ho hem sabut gràcies al pas d'Ivana per 'Sálvame'.

Arriba la segona oportunitat

La xica s'ha sincerat sobre la seua esmentada història d'amor i no ha dubtat en afirmar que «el que vaig sentir per Hugo, i li ho he dit a ell, no ho he sentit per ningú». És més, també ha manifestat que ell és «súper bona persona, generós i atent. Ell no és la persona que va mostrar ser durant el programa». Estes paraules pronunciades per l'argentina, han comportat que Sierra procedira a enviar-li un missatge al telèfon mòbil que, segons ella ha exposat, és «una cosa molt bona». Això ha donat lloc al fet que la presentadora del programa, Carlota Corredera, haja demanat a la convidada que el telefonara en directe.

I d'eixa manera ho ha fet: Hugo ha agafat la telefonada i en fer-ho, Icardi ha exposat que «ja saps que estic amb cara de ximpleta, que vull conèixer-te com l'Hugo que eres al principi ...». Unes paraules que han fet que ell li responguera dient: «M'encanta esta notícia... Hui és un dia bonic».

La conversa dels exconcursants de 'Supervivientes' ha desembocat en la nova pregunta de Carlota Corredera: «Després d'això, podem afirmar que Ivana i tu vos doneu una nova oportunitat? ». Una qüestió que no ha dubtat en respondre de forma molt contundent i directa: «Totalment», al que ha afegit que es portarà molt bé amb ella.

D'esta manera, queda clar que torna a triomfar l'amor en 'Supervivientes', com ja va passar en altres edicions amb parelles com ara, per exemple, Violeta i Fabio.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco, en el punt de mira per una mort que ha agarrat a tot el món per sorpresa" "L'edició més complicada d'Operación Triunfo' ja té guanyadora"