Jero podria guanyar els 766.000 euros del pot de 'Pasapalabra'

Els seguidors del programa especulen sobre què passarà en el programa de demà després de l'enigmàtica promoció
Orestes i Jero han disputat més de 70 enfrontaments per a conseguir guanyar el pot acumulat | Twitter (@pasapalabraT5)

 

Els fidels seguidors del famós programa que ocupa totes les vesprades de Telecinco, 'Pasapalabra', estaran pendents de què passarà en l'emissió de demà, dijous 1 d'agost, a partir de les 20.05 hores. Jero, de Salamanca, i Orestes, de Burgos, ja són els habituals del programa i és que els dos concursants s'han vist les cares en més de 70 enfrontaments durant les diferents proves i, sobretot, durant la gran prova final, la del 'rosco' del programa. 

Jero podria guanyar els 766.000 euros del pot de 'Pasapalabra' demà | Telecinco

 

766.000 euros de pot acumulat

El concurs televisiu presentat per Christian Gálvez podria tindre un guanyador demà de nit o això és el que especulen molts dels espectadors de 'Pasapalabra' després de l'enigmàtica promoció que la cadena ha emés hui: «Jero: el dijous passarà una cosa que no t'imagines. No t'ho pots perdre». I són estes paraules les que han portat a tots els seguidors a pensar que el duel entre Jero i Orestes arribarà esta setmana al seu final.

Per tant, es podria donar el cas que el professor d'universitat que fa més de dos mesos que s'enfronta al seu rival Orestes, amb qui manté molt bona relació, puga endur-se els 766.000 euros acumulats en el pot de la nit de demà.  

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta es la xiqueta valenciana que representarà a Espanya en Eurovisió Junior" "La nova faena de Dani Mateo després de superar un dels seus moments més crítics"