El desafortunat comentari de Jordi González a Alexia Rivas: «Si no menges, mors»

El metge de 'Supervivientes' assegura que Alexia Rivas no pateix cap trastorn alimentari

Alexia Rivas, concursant de 'b', ha estat la protagonista del debat d'Anit. La periodista està patint un contratemps que està posant en el punt de mira al concurs de Telecinco. Tots els aspirants estan adaptant-se a la nova vida d'Hondures, però Alexia Rivas no té forces per continuar i ho està passant molt malament.

L'exreportera de 'Socialité' fa quatre dies que no menja perquè tot ho vomita. Per este motiu, la concursant està molt dèbil i els seus companys estan molt preocupats.

La prova de 'Supervivientes' que humilia a Alexia Rivas

Jordi González ha informat que Alexia ha passat diferents proves mèdiques dins de l'illa i que el metge assegura que es troba bé i que no té cap trastorn alimentari que li impedisca continuar amb l'aventura. Per tant, l'equip de 'Supervivientes' li ha demanat que menge i que no pose en risc la seua salut, ja que podria abandonar el concurs voluntàriament i haver de pagar una multa que recull el contracte signat amb 'Supervivientes'.

Tot i això, el programa ha volgut anar més enllà i li han preparat una prova perquè menge. Així doncs, Lara Álvarez ha explicat la prova, que ha obligat a Alexia a menjar una porció de pizza per recuperar tota l'energia perduda.

La concursant ha comptat amb set minuts per menjar-se la porció de pizza, però per cada minut perdut, els seus companys també el perdien per realitzar el joc setmanal. No obstant això, Alexia no ha aconseguit menjar-se la pizza i els seus companys han perdut set minuts. Afortunadament, els concursants han estat comprensius amb Alexia i fins i tot els espectadors han considerat que ha estat humiliada pel programa.

Les dures paraules de Jordi González

Alexia ha esgotat els set minuts dels seus companys i no ha aconseguit menjar-se la porció de pizza, per la qual un altre concursant hauria matat per poder menjar-se. No obstant això, el públic ha donat suport a la jove i consideren que este joc és una autèntica crueltat que pretén burlar-se d'un seriós problema.

Per si no n'hi hagués prou, Jordi González ha afirmat que «si no menges, mors». És per això que Twitter ha esclatat i ha carregat contra el presentador del debat de 'Supervivientes'. Amb tot això, és evident que Alexia Rivas té un problema de salut i, per tant, el programa haurà de prendre una decisió. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pilar Rubio se'n va: deixarà 'El Hormiguero' i al seu amic Pablo Motos" "«No tenia ni un euro»: La depressió de Toñi Moreno que la va fer caure en picat"